“Best player in the world” Paumen tekent contract met Brabo Hockey

Brabo Hockey_Maartje Paumen_def

“Best player in the world” Maartje Paumen, tekent contract met Brabo Hockey        

Wereldwijd het snelst groeiende hockeymerk, Brabo Hockey, heeft Maartje Paumen vastgelegd tot en met de volgende Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016.

Brabo Hockey wil de komende jaren de vleugels verder uitslaan en de markt verbreden. Succesvolle spelers horen daarbij en met trots kunnen wij u melden dat tot en met de Olympische Spelen in 2016, Maartje Paumen (Olympisch topscorer, FIH Best Player in the World en topscorer in de hoofdklasse) deel van het Brabo team zal uitmaken.

Wij zijn ervan overtuigd dat de synergie die Brabo en Maartje Paumen zullen bereiken, merkbaar zal zijn in de gehele markt. Brabo Hockey heeft er een icoon bij in haar stal die zowel nationaal als internationaal het imago van Brabo Hockey verder zal versterken.

In samenwerking met Maartje Paumen wordt er een stick- en tassenrange op de markt gebracht. Deze zal volgend hockeyseizoen verkrijgbaar zijn.

Bezoek voor meer informatie over Brabo Hockey de website www.brabohockey.com

Comments (9)

 1. Goede aanwinst voor brabo! Hadden ze alleen niet een betere foto kunnen maken?

 2. Tjé Maartje begint er oud uit te zien..! Ze krijgt rimpels. Is ze echt nog maar 26? En wie zegt dat Brabo (wie kent het niet?) het snelst groeiende merk is?

 3. Niks mis met die foto ,vind ik. Zie ik liever dan al die foto’s waar ze zo schreeuwend op staat wanneer ze gescoord heeft. “Emotie” noemen ze dat.Maar ik vind haar daar nooit zo voordelig op uitkomen,ha ha.
  Wel mooi dat ze nu het merk van de stick laat zien. De Grays sticks plakte ze altijd helemaal of gedeeltelijk af.
  Hopelijk wordt er een goede PushPush Paumen stick voor haar ontwikkeld.
  Succes hoor broer en zus…..

 4. Geeft het een lekker gevoel om haar foto anoniem af te zeiken? Krijg je daar een kick van? Als dat zo is dan moet je het namelijk vooral blijven doen. Maartje doet namelijk echt dingen waar je een kick van krijgt dus denk dat ze die suffe opmerkingen wel een plek kan geven! Mooi voor brabo en waarschijnlijk ook voor maartje!

 5. Bij beide merken zat ze goed. Kon ze het niet combineren? Of doet ze dat al.. G(r)ay(s) en brabo. Geintjeeeeeeeee

 6. Is dit haar broer?

 7. Nee dat is haar nieuwe hockeystick 😛

  En @Bram stel je niet zo aan. Dat iemand zegt dat dit niet haar beste foto is of dat ze er wat oud uit ziet hier, dat is toch geen negatief gezeik zeg..

  Dan zou je niets meer kunnen zeggen.

 8. @ @nep

  Nee, dat is echt super positief! Je hebt gelijk!

 9. Fijn Bram, ben blij dat we het eens zijn 😉

Reageer