De meest inspirerende sporters

Je hoeft niet gek te zijn op sport om te begrijpen hoe inspirerend het doorzettingsvermogen van topsporters is. Voor hun nieuwe campagne besloot ASICS op zoek te gaan naar écht inspirerende sporters. De campagne, genaamd ‘Made of Sport’, volgt alledaagse sporters en professionals die op verschillende niveaus trainen voor een bepaald doel.
Zo zien we onder andere Marrit Hoekstra, aanvoerster van dames 1 van Mixed Hockey Club Amstelveen. Zij vertelt wat er allemaal nodig is om van elf héél verschillende meiden toch één hecht team te maken. “I am made of many. Not one.” Wij wilden alvast onderstaande super inspirerende preview met je delen.

Voor je het weet, gaat het nieuwe hockeyseizoen alweer van start. Om straks fit aan het nieuwe seizoen te beginnen, is My ASICS een ideaal hulpmiddel. Deze gratis online tool maakt trainingsschema’s op maat, helemaal afgestemd op jouw eigen niveau en behoefte.

Bekijk de motiverende video’s van Marrit en andere topsporters, ‘get inspired’ and klik hier om je met behulp van de My ASICS trainingsschema’s goed voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Reageer