Ingezonden: Max Caldas en een zeer omstreden KNHB!!!

Wat weken geleden al in het vat zat, wordt nu een boze droom voor Bloemendaal!! De KNHB moet zich zeer diep, zeer diep schamen!!! Na het ontslag volgde al snel de nodige telefoontjes. Zo ook naar Max Caldas. Is het wisselvallige spel van Bloemendaal misschien te danken aan de onrust bij spelers die midden in het seizoen hun coach dreigen kwijt te raken of denkt de Bond dat dat spelers maar langs hun sportkleding af moet glijden??? De zin “De KNHB hecht er veel waarde aan dat de afhandeling van het contract met Bloemendaal zorgvuldig geschiedt” is natuurlijk een lachertje en een grof schandaal!!

Ook het verhaal van Herman Kruis in de Volkskrant getuigd van een Bond die zich van eerlijk spel, toch een vereiste voor een sportbond zou je denken, geen mallemoer aantrekt.

Het binnenhalen van de WK in 2014, het pocherige bericht dat de KNHB daar 4 miljoen voor uitrekt wat veel meer is dan de Engelse Bond kon bieden, de manier van denken en handelen, het is een misselijkmakende vertoning!!!

Een hockeyfan

Comments (3)

  1. floppieenteun

    Met de informatie die ik nu heb, snap ik niet, waarom de KNHB niet gewoon tot de winterstop heeft gewacht met het benaderen van Caldas? En waarom houdt Caldas zelf de boot niet af tot de winterstop? Tot begin maart heeft Bloemendaal dan de tijd om een geschikte vervanger te vinden (ga ervan uit dat dat nu ook wel goed komt, Bloemendaal kennende, maar het gaat om het principe). Zo veroorzaak je geen onnodige onrust, nu staan er voor Bloemendaal nog twee wedstrijden op het programma, even afgezien van de onrust die het mogelijk de afgelopen weken al heeft veroorzaakt. De KNHB en Caldas zouden er goed aan doen tot volgende week maandag geen mededelingen te doen over deze zaak, Bloemendaal telt voorlopig nog voor Caldas. Geen sjieke werkwijze van de bond!

  2. Is dit die zelfde Bond die prat gaat over
    “waarden, normen en respect”???

    Het valt te hopen dat het bestuur van Bloemendaal zich niet laat omkopen met geld van de KNHB leden!

  3. Proberen het gezicht te redden telt voor de bond zwaarder, dan een juiste afweging van belangen t.o.v. Bloemendaal. En dus… handelt de bond zoals ze nu handelt, ipv te wachten tot het gesloten seizoen begint.

Reageer