Amsterdam zonder Bakker, Verga en Vermeulen naar Europacup zaal

De heren van Amsterdam spelen aanstaand weekend de Europacup zaal in het Franse Lille. Amsterdam-coach Kristiaan Timman heeft de veldinternationals Billy Bakker, Klaas Vermeulen en Valentin Verga niet opgeroepen. Zij krijgen nog rust met oog op de start van de tweede seizoenshelft.

Wel doet de Spanjaard Roc Oliva mee met Amsterdam. De middenvelder raakte tijdens de laatste speeldag van de poulefase geblesseerd aan zijn hamstring, waardoor hij op finaledag van de zaalcompetitie niet mee kon doen. Daarnaast valt een andere naam op in het rijtje geselcteerden: A-junior Timo Goor

Amsterdam speelt vanaf vrijdag in de poulefase tegen Lille, het Russische Dinamo Yekaterinburg en Luzerner SC uit Zwitserland.

Selectie Amsterdam voor Europacup indoor

Vincent van de Peppel

Teun Rohof

Robert Tigges

Mirco Pruyser

Steven Ebbers

Roc Oliva

Nicki Leijs

Chris Collot d’Escury

Geert Jan Derikx

Timo Goor

 

Comments (4)

  1. Succes Amsterdam, mooi dat er 3 spelers van eigen jeugd meegaan, goed bezig daar. Zaalhockey moet je precies hiervoor inzetten, jong talent dat ervaring kan opdoen op hoog niveau.

  2. @Karel, ervaring kan opdoen met wat? zaalhockey en veldhockey zijn 2 totaal verschillende disciplines

  3. @tom, tuurlijk Tommie, heb je inderdaad niks aan dat zaalhockey. man man, wat een domheid. zaalhockey leert je echt ongelooflijk veel waar je op het veld wat aan hebt…..

  4. @Martijn, ja klopt als er 5 man geel krijgen op het veld, heb je wat aan zaalhockey, je hebt gelijk,dom van me.

Reageer