Bloemendaal laat prima herstel zien tegen Pinoké

Pinoké – Bloemendaal 1-3 (1-1)
1-0 Justin Reid-Ross (sc.), 1-1 Ronald Brouwer, 1-2 Rogier Hofman, 1-3 Rogier Hofman
De mannen van Russell Garcia kregen een mokerslag te verwerken, want afgelopen zondag verloor het thuis van Oranje- Zwart. Verliezen op eigen veld is iets wat Bloemendaal niet vaak doet.
Toen Bloemendaal in de wedstrijd tegen Pinoké op achterstand werd gezet door een corner van Justin Reid-Ross, leek een zelfde scenario als zondag in de lucht te hangen. Ronald Brouwer nam de regie in handen en scoorde tien minuten later de gelijkmaker. Bloemendaal drong aan en het was Rogier Hofman die twee treffers van Bloemendaal scoorde en zo de drie punten voor Bloemendaal veilig stelde.
De mannen van Bloemendaal mogen zondag weer aan de bak, wanneer het Kampong op bezoek krijgt. De Utrechters zijn nog ongeslagen, gretig en in deze vorm gewaagd aan Bloemendaal.
“Dat hadden we tot nu nog niet echt meegemaakt met Heren 1, maar als je verliest dan moet je afwassen, zo is de regel op ’t Kopje”, aldus Bloemendaal voorzitter Hendrik Goeman Borgesius. De mannen van Bloemendaal vielen met de neus in de boter, want op het menu stond een Indisch buffet.
 

Reageer