Bloemendaal overklast Den Bosch dankzij sublieme strafcorner

Den Bosch – Bloemendaal 2-6  (1-3)
0-1 Tim Jenniskens, 0-2 Eby Kessing, 0-3 Chris Ciriello, 1-3 Matthijs Brouwer, 1-4 Chris Ciriello, 2-4 Milan van Baal, 2-5 Tim Jenniskens, 2-6 Chris Ciriello
Bloemendaal heeft ook zijn tweede duel in deze competitie tegen Den Bosch gewonnen. De strafcorner van Bloemendaal  liep uitstekend.  Vier treffers kwamen uit een corner, waarvan er drie op naam kwamen te staan van de Australiër Chris Ciriello.
In Den Bosch kwam het team van Bloemendaal goed uit de startblokken. Al na twintig minuten spelen keek Den Bosch tegen een 0-3 achterstand aan en wist het team van Sjoerd Marijne dat het een lastige middag tegemoet ging.
Bloemendaal boekte tegen Den Bosch zijn tweede zege en zet zijn puntentotaal op zes.

Comments (2)

  1. Bloemendaal ligt op play-off koers :-). En een aantal mooie wedstrijden voor de boeg, OZ thuis, Pinoke uit en Kampong thuis. Valt me op dat zowel het goede spel alsook het vertrouwen terug is (en dat al 6 wedstrijden lang, met uitzondering van Rotterdam uit (zonder de Nooijer)). Bloemendaal heeft dit seizoen, van alle clubs, tot nu toe, de beste resultaten behaald. Er staat weer een eensgezind elftal dat ten koste van alles wil winnen, voor elkaar wil werken en daarnaast ook de toeschouwers wil vermaken. Met de vele corners die Bloemendaal krijgt heb je er met Ciriello een strafcornerkanon bij, vandaag drie keer raak. Taak voor Garcia om de ploeg met beide benen op de grond te houden, voor de topper tegen OZ komende zondag.

  2. @pieter, inderdaad een fantastische hockeywedstrijd waar het plezier van af straalde.Play-offs nog erg ver weg maar zeker een kandidaat!!

Reageer