Bloemendaal wint ruim van Schaerweijde

De hockeyers van Schaerweijde hebben ruim verloren van Bloemendaal. De nummer twee van de hoofdklasse was met 4-0 een stuk sterker van de Zeisters.
In de eerste helft hield Schaerweijde nog stand, maar in de tweede helft wist Bloemendaal door te drukken en de wedstrijd naar zijn hand te zetten.
Schaerweijde gaat de winterstop in met 9 punten uit dertien wedstrijden. Daarmee is de ploeg van Bart Looije goed voor de tiende plaats in de Hoofdklasse. Nummer negen, HGC, heeft 10 punten.
Bron: RTV Utrecht

  • CompetitiesHerenHoofdklasseNieuwsSamenvattingVideos
    Kampong – Laren

Comments (3)

  1. Onbegrijpelijke zet van Looije. In de eerste helft verdedigde Schaerweijde ijzersterk. Bloemendaal zat totaal niet in de wedstrijd en ook kreeg Bloemendaal nauwelijks grote kansen. De beste kansen waren in de eerste helft voor Schaerweijde. Na de goal van Ciriello (1-0 strafcorner)(na de rust) ging Schaerweijde vol op de aanval spelen. Met als gevolg een 4-0 eindstand. Kavanagh speelde weer mee bij Bloemendaal. Afwezig: Vos.

  2. Vol op de aanval spelen? ik heb iets heel anders gezien. Ik denk dat bloemendaal gewoon heel geduldig is gebleven wat uiteindelijk beloond werd in de tweede helft. vond schaerweijde niet slecht spelen maar Bloemendaal heeft mi gewoon het sterkste team van de hoofdklasse.

  3. Ben benieuwd hoe Bloemendaal terugkomt uit de winterstop. Veel spelers zijn geselecteerd voor Oranje(Champions Trophy) en ook veel spelers (8) hebben de ambitie om in de Hockey India Leaque (t/m de eerste week van februari) te gaan spelen. Lijkt me een nachtmerrie voor Garcia. Een slechtere voorbereiding op de tweede competitiehelft kan je je haast niet bedenken. Denk hierbij aan eventuele blessures, overbelasting en het hebben van een niet voldoende ingespeeld team. Bloemendaal kan aan de bak, de eerste 5 wedstrijden na de winterstop (4 van de 5 wedstrijden tegen mede playoff kandidaten, waarvan 3 wedstrijden uit(Rotterdam, OZ en Kampong)).

Reageer