BNDeStem: Dames Push raken 3 speelsters kwijt aan Hurley

Aan de vooravond van de play-offs met Kampong is bekend geworden dat de toptalenten Floor Ouwerling en Juliette van Hattum overgangsklasser Push na dit seizoen verlaten. Ze gaan beiden spelen voor de Amsterdamse hoofdklasser Hurley.
Het Bredase duo, dat uitkomt voor Jong Oranje, volgt daarmee het spoor van teamgenoot Maartje Cox. Begin april gaf de doelvrouw van Push aan toe te zijn aan een nieuwe stap in haar carrière en koos voor Hurley.
Zo raakt Push in één klap drie belangrijke speelsters kwijt aan Hurley. En dat is wrang, omdat datzelfde Hurley ten koste van Push na een bloedstollende best-of-three in 2010 promoveerde naar de hoofdklasse.
Afscheid
De wedstrijden met Kampong (aanstaande zondag, donderdag 17 mei en eventueel zondag 20 mei) vormen meteen het afscheid van het talentvolle tweetal in het shirt van Push.
Met ingang van volgend seizoen wordt Stan Huijsmans bij de mannen van Push de assistent van Herman Kruis. Huijsmans is nu onder meer hockeytrainer bij het project Deltalent dat jonge ambitieuze sporters uit de regio extra trainingsfaciliteiten biedt.
Bron: BNDeStem

Comments (1)

  1. En dan moeten de play-offs/downs nog beginnen.
    Toch wel handig als je clubcoach ook ergens vertegenwoordigd wordt bij het Nationale hockey!!

Reageer