Caspers: “Voor ons natuurlijk heel zuur”

Het was een bijzondere slotfase bij Amsterdam – Kampong. De 1-2 voorsprong voor Kampong leek in het net te liggen, maar werd afgekeurd. Amper bijgekomen van verbazing lag de bal al in de aanvallende cirkel. Een arbitrale misser. Coen van Bunge geeft dat ook toe aan Hockey.nl . Valt niet veel meer te redden, maar aanvoerder Quirijn Caspers met zijn team is wel boos. “Behoorlijk ja,” aldus Caspers.

“We misten een paar spelers en we wisten vooraf dat we moesten knokken. We wisten dat een punt genoeg was ookal wilden we winnen. We stonden gelijk en Amsterdam stond onder druk. We kregen de kans om de winnende te maken. We hebben veel energie geleverd en daarmee komen we op voorsprong. Binnen een seconde wordt het doelpunt afgekeurd en binnen een seconde ligt hij er aan de andere kant erin.”

Na het schot van Robbert Kemperman had Caspers op z’n minst verwacht dat het spel stil gelegd werd, maar dat gebeurde niet. “Het is stom dat we verliezen en echt heel zuur. We staan nog drie punten voor op Amsterdam, dus we hebben het nog volledig in eigen hand om er een mooi seizoen van te maken.”

Deze verliezende pot voelt echter niet als onrecht. “Ik moet eerlijk toegeven dat Amsterdam goed heeft gespeeld. Ze hebben de druk goed opgevoerd. Ze zullen misschien zeggen dat het een terechte overwinning was, maar de manier waarop is voor ons natuurlijk zuur,” aldus Caspers.

Comments (2)

  1. Wie is Jeroen van Bunge?

Reageer