Chris Seddon naar Laren


Chris Seddon heeft aan hoofdklassehockey.nl laten weten dat hij komend seizoen voor Laren speelt. Seddon had alleen nog een gesprek met Schaerweijde, dit is positief verlopen voor hem.
Eerder liet Seddon weten dat hij met pijn in zijn hart de club verlaat, maar dat hij toe was aan een nieuwe stap.
Foto: René Broekman

Comments (14)

 1. Blij dat ie weg is. Showmannetje

 2. @Rita, klinkt wat gefrustreerd

 3. @ Ria, maar wel vrienden met hem zijn op Facebook!!! hahahahahahaahaha

 4. Jaiumne Ramsboout

  “glad he has gone” …. Ha..Yes I am sure you are!!!
  Some very bitter and twisted people in this world.
  Chris Seddon ….the living legend! Good on you!

 5. Komens seizoen is Engels de voertaal bij Laren, voorheen was dat Spaans. Wel een club om je talen wat bij te schaven !!

 6. @Diederik, geldt voor wel meer clubs denk je niet?

 7. van de schaerweijde site :
  Chris Seddon naar Laren
  Heren 1 speler Chris Seddon en Schaerweijde zijn in onderling overleg (en in samenwerking met Laren) tot een financieel akkoord gekomen, wat de overgang van Chris Seddon naar Laren mogelijk maakt. Schaerweijde betreurt de wijze en het tijdstip waarop deze transfer plaatsvindt, maar bedankt Chris voor zijn inzet gedurende de afgelopen 2 seizoenen.
  Namens het hockeybestuur

 8. Ik denk het niet Robbie. Niet in die mate als “ons gewaardeerde” Laren. Overigens sneu voor S’weijde de switch van Chris naar Laren. Het zal wel weer om de beloning gaan ??

 9. schaerweijdeheren1 site.

 10. @diederik, denk het wel denk alleen al aan Hgc en DenBosch

 11. @Robbie –> bij schearweijde zal het niet anders zijn met al die kansloze nieuw-zeelanders die ze hebben gehaald, of wat dacht je van schc…die weer een compleet team hebben gekocht, of wat dacht je van Rotterdam met die lading buitenlanders…

 12. Leuk het forum weer open! De competitie heeft aanstaande met meer buitenlanders dan ooit! Moet zeggen, vind de lading buitenlanders van Rotterdam wel meevallen: 4 man die allemaal er al langer spelen. Wel wat nieuwe nederlanders, maar ja het vertrek van vd horst en weusthoff moet toch worden opgevangen!
  Wellicht leuk om eens een overzicht te maken van het aantal buitenlanders per club voor komend seizoen. Ik trap af met de top 3 van afgelopen jaar:
  1. Amsterdam, 2 buitenlanders
  2. Rotterdam, 4 buitenlanders
  3. Bloemendaal, 3 buitenlanders
  4. Kampong, … buitenlanders
  5. OZ, …
  6. …
  Wie vult aan?

 13. tweede zin loopt niet helemaal lekker… Moet zijn: De competitie heeft aanstaand seizoen meer buitenlanders dan ooit!

Reageer