De dames van MOP en HDM zijn aan elkaar gewaagd

MOP – HDM 2-2 (1-1)
1-0 Lin Schakenraad, 1-1 Mascha Kimman, 2-1 Lieke van Wijk (sc.), 2-2 Claire Boots
Eindelijk is HDM erin geslaagd een punt te pakken. In de vierde competitiewedstrijd tegen MOP, speelde het team van Erik van Driel knap gelijk in Vught.
MOP wist niet te overtuigen en kon niet voorkomen dat HDM een punt mee naar huis kon nemen.

Comments (2)

  1. Hier is wel even iets meer gebeurd dan het bovenstaande stukje doet vermoeden. Kan iemand even een wat beter verslag van deze wedstrijd geven. Bijvoorbeeld de rode kaart en de geld voor Siepman….

  2. Nog steeds weinig input maar toch ietsje meer. Hoofdklassehockey.nl kunnen jullie niet iets meer vooronderzoek doen naar de wedstrijd dan het opschrijven van een paar algemeenheden. Niet leuk dit.
    VUGHT – De hockeyvrouwen van MOP zijn er niet in geslaagd thuis te winnen van HDM. Op Sportpark Bergenshuizen werd het in een chaotisch potje 2-2. Na een aardige eerste helft (1-1, goal uitblinker Lin Schakenraad), waarin de teams aan elkaar gewaagd waren, sloeg na rust de vlam in de pan.
    Na een paar curieuze beslissingen van de leiding zag Aimée de Beaumont twee keer geel en dus rood. De tweede omdat ze niet genoeg afstand hield van de bal in de ogen van de scheidsrechter. Op dat moment was het al 2-2. De tweede Vughtse treffer kwam op naam van Lieke van Wijk uit een strafcorner.
    Kort voor tijd werd MOP-coach Toon Siepmann achter de boarding gezet nadat hij commentaar op de leiding zou hebben gehad. Hij hield vol dat niet hij maar een supporter iets geroepen zou hebben.

Reageer