De voorspellingen (d) van @SjaakBrinkman


 
#hurdbo 0-6
Kwamen ze toch nog goed weg bij Terriërs. De thuisploeg hoopte al op de eerste punten, toen de Amsterdammers in de slotminuten alsnog toesloegen. En dat moest, want met Den Bosch op bezoek weet je dat er alleen geoefend kan worden op bepaalde patronen. Lyke Dullemeijer sluit weer aan; dat zal het enige blije nieuws zijn deze zondag.
#mopams 3-2
De moppies uit Vught presteren boven verwachting. Niet volgens Toon natuurlijk, die weet allang wat hij in huis heeft. Net zoals dat hij ook weet wat er op bezoek komt, is Toon de hockeyencyclopedie van de Hoofdklasse. En dat heeft alleen te maken met de kennis die hij heeft om een ploeg te laten winnen. Zoals eerder gezegd was winnen van Laren geen toeval. Zo’n zelfde kunstje kan best nog eens geflikt worden met de Amsterdammers. Is Lieke van Wijk al fit? Ennuh; lieve mensen uit Vught, die punten mogen jullie, schelden langs de lijn is niet nodig.
#hdmschc 0-4
Ik moet eerlijk bekennen weinig te weten van HDM. Daar moet iemand mij nog eens over bijpraten. Van SCHC des te meer en volgens mij kan Garcia wel eens laten zien uit welk hout zij gesneden is. In haar tweede wedstrijd tegen deze laagvlieger dribbelt zij als Maradonna over het veld. We gaan voor een hattrick van Soledad.
#larter 7-1
Blaffende Terriërs bijten niet. Misschien moeten ze maar eens van zich af gaan bijten dan. Met hockey kom je er niet en de afgelopen weken waren ze dichtbij de eerste punten. Deze wedstrijd is dan even slikken, volgende week tegen HDM is er weer een kans. Voor de meiden is een ontmoeting met hun idolen al bijzonder. Ze staan nog net geen handtekening te vragen aan hun tegenstander. Laren heeft geen ontzag voor de ploeg uit Heiloo en maakt gehakt van de Terriërs.
#pinoz 1-2
Als Oranje-Zwart aansluiting wilt houden bij de top, moeten ze deze wedstrijd winnen. Als Pinoké afstand wilt nemen van de plekken 10 t/m 12, moeten ze deze wedstrijd winnen. Een damesduel dat wellicht heel aardig is om naar te kijken. Voor beiden zijn de belangen groot en mag strijd niet ontbreken. Jammer alleen dat het dameshockey is, dus valt het aantal doelpunten tegen.
#kamnij 2-0
Voor een ploeg in opbouw zou 3 gewonnen potjes uit 6 wedstrijden heel aardig zijn. In de tussentijd spelen de Utrechters heel aardig tegen grote ploegen en wordt zo de verwachting steeds meer bijgesteld. De bordeauxrode lantaarn van Nijmegen wordt wel erg zwaar ondertussen, de Utrechters zullen daar nog wat gewicht bij gooien. Tevens een duel tussen de kersverse collega’s assistente Dijkstra en coach Haantjes. Samen gaan zij vanaf deze winter met het Nederlands Damesteam aan de slag in de zaal, alleen zijn de rollen dan omgedraaid.
Vorige speelronde slechts 3 van de 6 goed.
Foto: René Broekman

Reageer