De voorspellingen (d) van @SjaakBrinkman


#hdmdbo 0-7
Een soort kopstaartbotsing in Den Haag. BAM; 0-7. De diesel uit Den Bosch zal wederom de meeste doelpunten maken in de tweede helft, zoals tegen Laren het geval was. Met die uitslag in het achterhoofd hoeft de nummer laatst geen grote horde te zijn. HDM heeft vertrouwen ingeleverd nadat ze het kaas van het brood lieten eten in Heiloo. Vlak voor tijd 2 punten verspelen is kostbaar. Zeker tegen een directe concurrent.
#amster 8-2
Het programma van deze week loopt in een trechtervorm. Nu de éénnabeste tegen de éénnalaatste van het moment. Amsterdam liep zowaar een verliespartij op tegen SCHC en dat moet de ploeg hebben wakker geschud. Op de automaat is niet genoeg. Dat het doelsaldo wellicht kan meespelen voor de play-offs einde seizoen, drukken de Amsterdammers uit in doelpunten vandaag. Terriërs heeft de kleintjes gehad en moet nu lijdzaam toezien hoe er bovenin de Hoofdklasse wordt gespeeld.
#mopschc 1-3
Met Van Wijk in de lappenmand blijkt dat de corner van levensbelang is in Vught. Creëren is één, maken is twee. Siepman haalde deze week uit naar collega Ehren en verwijt diens optreden als bondscoach voor overbelasting bij Van Wijk. Als je van een nationaal elftal terugkomt, krijg je in het hockey nog geen vergoeding. Dus geen benefietwedstrijd of gelden uit een spelersfonds voor MOP. MOP scoorde de laatste twee wedstrijden maar 1x. Nu weer. Als Van Wijk niet op tijd fit is, lijkt dit seizoen als een nachtkaars uit te gaan, en dat na het vlammende optreden van MOP bij de start van het seizoen.
#larnij 7-1
Nijmegen boekte zowaar de eerste zege van het seizoen tegen Hurley. En de Gelderse ploeg zat er al een aantal wedstrijden dichtbij. Laren heeft dan nog wel moeite tegen de groten, tegen de kleintjes laat het zien niet voor niets vice-kampioen te zijn. Wederom 7-1, net als Terriërs thuis. Die uitslag had ik goed, en daar kun je een seizoen op teren: met een grijs van oor tot oor. Van As kan het vandaag eigenhandig doen. Tegen Den Bosch soleerde ze veelvuldig, met helaas veel balverlies tot gevolg. Tegen Nijmegen kan dat zonder gevolgen.
#kampin 2-2
Begint Kampong zowaar vanaf de tweede verdieping te zwaaien naar de ploegen in de kelderbox. Dat hadden we niet gedacht. Niks dan lof over het optreden van de ploeg die in leeftijd extra jaren inkocht, en daar nu flink van profiteert. Pinoké heeft er nu 3 gewonnen en 4 verloren, Kampong net andersom. Als je het mij vraagt kan die stand na vandaag ook 4-0-4 zijn. Onbeslist. Te moeilijk dit.
 #huroz 1-2
Dat Carlijn Welten op vakantie is – nee, niet met Floris Evers – is te merken in Amsterdam. Hurley won met 1-0 in Heiloo. De laatste drie verliespotten werden verloren met 1-2. Hoe close wil je het hebben? Bij OZ hebben ze bij woorden van Bachman eens goed in de spiegel gekeken. Dat zorgt voor een uit-overwinning. Gekke cijfers bij OZ, die de laatste drie wedstrijden thuis verliest, maar uit juist wint. Waar? Juist, in het Amsterdamse Bos.
Vorige speelronde 2 van 6 goed, plus uitslag #schcams (2-1). Historisch dieptepunt. Niet eerder voorgekomen. Schandalig.
Foto: Maurice de Wert

Comments (14)

 1. sjaak trekhaak

  Lekkere voorspellingen sjaak!
  Maar ik ga hem winnen van je:
  hdm-db 1-6
  ams-ter 9-1
  mop-schc 2-4
  lar-nij 3-2
  kam-pi 1-1
  hur-oz 2-2

 2. He trekhaak, er is een ander forum voor jou!

 3. @Pien, laat hem lekker voorspellen de andere voorspellingen neemt toch ook niemand serieus

 4. Nou ik ben het wel met pien eens. Het wordt anders wel een echte kneuzensite.

 5. @lex, wat een onzin. Wie is Sjaak Brinkman met al zijn onzinvoorspellingen daar word je toch ook niet warm of koud van.dus laat iedereen lekker zij eigen voorspelling doen

 6. @Peter ik moet je eerlijk zeggen dat ik het wel eens ben met Pien en Lex. Doch in iets minder harde bewoordingen. Het moet hier geen speeltuin worden van Sjaak-alikes die standen gaan voorspellen. Daar gaat het forum écht van naar de knoppen.

 7. sjaak trekhaak

  Wat een azijnpissers. Dan scroll je vooral niet naar beneden en lees de comments niet. Ik vind de voorspellingen van Brinkman leuk, dus lees ze. Jullie blijkbaar niet. Vooral niet lezen dan.
  Verder vind ik de dames hoofdklasse een stuk leuker dit jaar. Plek 1 t/m 3 zijn dan wel vergeven (mag ook wel met die selecties), maar er strijden 6 ploegen mee om plek 4. Veel aantrekkelijker.

 8. hdm-db 0-4 Keeper van HDM te klein voor de corners van paumen
  ams-ter 3-1 Terriers houd schade beperkt
  mop-schc 2-2 Van Wijk en Maasakker scoren
  lar-nij 7-1 Lammers op dreef
  kam-pi 0-2 Pinoke gewoon beter
  hur-oz 2-0 Hurley het betere team

 9. Niks azijnpissers, meldt je gewoon aan als Jacques 3 en zorg dat je je eigen podium krijgt. Want dit is treurig.

 10. Treurig is je tijd steken in iets wat je niet interessant vindt.

 11. Chapeau. Klasse voorspellingen Sjaak en Sjaak! Hulde voor deze prachtvoorspellingen.

 12. lekker stoppen met deze kansloze voorspelling slaat nergens op en gaat nergens over.

 13. @john, Lex, Jan Willem gelukkig medestanders gevonden.

 14. sjaak trekhaak

  Ben er ook zeer content mee! Volgende week weer en de week erna en daarna.

Reageer