De voorspellingen (h) van @SjaakBrinkman


Vanaf heden doet de onnavolgbare Twitteraar @SjaakBrinkman wekelijks voorspellingen voor de duels in de Hoofdklasse! Zie hier zijn voorspellingen voor de derde speelronde van de heren.
#blooz: 4-2
De battle, el classico, de klassieker, de topper of de kraker. Allemaal leuk en aardig, maar Oranje Zwart krijgt dit affiche nog niet op basis van het vertoonde spel. De overwinningen zijn tot dusver krap tegen de laagvliegers. Dit affiche bestaat louter uit de verwachting van het ingekochte materiaal. Tegen Bloemendaal krijgen de Eindhovenaren dan ook dé kans zich te bewijzen als vermeende topploeg. Eerst zien, dan geloven.
#schapin: 2-5
Een blik buitenlanders hielp de Zeistenaren aan een tweede jaar Hoofdklasse. En met dank aan de matige ploegen in de omgeving, zal dat waarschijnlijk ook een derde jaar worden. Desalniettemin is een top-klassering nog wel utopie en dat bewijst Pinoké. Reid-Ross wordt ongetwijfeld weer de gevierde man in de kuil van Zeist. Hard werken helpt de thuisploeg nog wel aan twee doelpunten, maar de individuele kwaliteit van de Amsterdammers geeft de nekslag in de tweede helft.
#schckam: 0-5
Voor de Utrechters dé kans om na deze speelronde op de 1e plek te staan. De huidige nummers 1 en 2 maken het elkaar flink lastig en Kampong is de lachende derde. Al schuddebuikend komen ze namelijk aan in Bilthoven, waar een blik spelers is opengetrokken die tot dusver niet kunnen overtuigen. Tegen Amsterdam leek Kampong een geoliede machine die de doelpunten aaneen reeg; en dat wordt voor Pim een ware nachtmerrie.
#hgclar: 2-2
Allebei de ploegen schieten niks op met deze wedstrijd. Wil je trouwens scoren op het toto-formulier, dan is een gelijkspel zo’n beetje de lastigste. We gaan een poging wagen. Beiden te matig voor het tafellaken en te goed voor het servet. Momenteel plek 5 en 6, wordt straks waarschijnlijk plek 8 en 9. HGC had een Engelsman ingehuurd, maar die moest nog met vakantie. We zullen zien of hij uitgerust is om er deze middag twee in te leggen.
#dborot: 1-2
Der Reinout heeft zijn nieuwe koosnaam al omarmd. Evenals dat zijn spelers het nieuwe wisselbeleid omarmen. Een wedstrijd duurt namelijk 70 minuten en in de laatste minuut betekent dat nog twee hele kansen. Zo ook aan de A2, waar Der Reinout met drie punten van het veld stapt. Wederom op z’n Duits en in de laatste minuut. En dat op de laatste dag van september; laat de Oktoberfesten beginnen!
#amsvrd: 6-0
De vermeende praatsessie van dinsdag (volgens Fatima bij Sport Inside) werpt zijn vruchten af. En dat mag ook wel met 3247 interlands in je ploeg. Waar het autochtone Voordaan al enkele klappen van de zweep heeft gekregen, krijgen ze er in Amsterdam er wederom stevig van langs. De enige buitenlander in de ploeg van Voordaan staat op goal en houdt de score nog beperkt. De f-side van de Amsterdammers hebben al een éénrichtingsverkeersbord opgehangen in het Wagener. Uiteraard met een scharniertje, zodat hij ook de tweede helft de goede kant op wijst. Wat nou kelderduel?!
Vorige week 6 uit 6 goed.

Comments (1)

  1. Vandaag genoten van Schaerweijde -Pinoke. De thuis club speelde de eerste helft wat angstig. De tweede helft stond er een ander team. Wat een kracht en teamspirit lieten ze zien. 1:1 was een prima uitslag. Het enige minpunt is die nummer 25 van Pinoke. Wat een kansloze gast is dat. Smerige overtredingen, traag… Bah. Weg met die vent. Heeft niks met hockey te maken.

Reageer