De voorspellingen (d) van @SjaakBrinkman!


Vanaf heden doet de onnavolgbare Twitteraar @SjaakBrinkman wekelijks voorspellingen voor de duels in de Hoofdklasse! Zie hier zijn voorspellingen voor de vierde speelronde van de dames.. 
#kamter: 2-1
Die Terriërs uit Heiloo lijken met de week het tempo beter te begrijpen. Want tegen Pinoké stond de ploeg echt niet met de rug tegen de muur. Voor Kampong is dit de kans om vorig seizoen te vergeten. Win je deze én volgende week van Hurley, ben je de betere middenmoter. Verlies je deze, dan maak je je zorgen tegen Hurley en kan een zelfde seizoen als verleden jaar aanstaande zijn: en dat wil je niet.
#larams: 2-4
Uiteraard beschikt Laren nog over smaakmakers Lammers en Van Ass. Maar met twee spelers win je de oorlog niet. Laren kan met deze wedstrijd aantonen dat de vertrokken spelers niet uitmaken voor de play-off kandidatuur. Maar eerlijkheid gebied te zeggen dat dit wel eens een kleurloos seizoen kan worden. Na het verlies tegen MOP en de in cijfers krappe overwinning op HDM, weten wij waar Laren staat na het verlies tegen Amsterdam: boven of onder de play-off-streep?
#oznij: 3-0
Individueel is de ploeg van Ageeth op álle fronten beter. OZ begint te kloppen aan de deur van de play-off-plaatsen en dat laten ze weten ook. De nul is daar een bewijs van. Nijmegen weet net als de Terriërs steeds beter het tempo bij te benen, maar dat is simpelweg niet genoeg. Wél een lastige opponent, dus slechts 3 doelpunten tegen. Bovendien kan OZ wel een overwinning gebruiken. Want na drie wedstrijden hebben de Eindhovenaren alle smaken al geproefd. Tot dusver zowel een 1’tje, 2t’je als 3’tje op het toto-formulier.
#pindbo: 1-4
Pinoké is een ploeg van uitersten. De ene week ben je de held, de andere week de schlemiel. En tegen gelijkwaardige opponenten valt het dubbeltje altijd nét de goede kant op. Tegen topploegen is de uitslag dan ook gesneden koek. Den Bosch verbetert haar spel en haalt een keurige 4 uit 4. Het wachten is simpelweg op de confrontatie met die échte Amsterdamse ploeg. Een duel tegen de buren zorgt pas voor vuurwerk. Een droge zege van de Bossche bollen op Pinoké is te verwachten.
#hursch: 1-3
De één heeft talent, de ander kwaliteit. En in deze fase van het seizoen is het talent van Hurley nog niet opgewassen tegen de kwaliteit van Stichtse. Wat er ook gebeurd, Hurley blijft na deze wedstrijd boven de play-out-streep. Je doet de ploeg van Rick eigenlijk tekort door ze onder de streep te plaatsen. Bij deze. En verras ons alsjeblieft!
#mophdm: 2-0
Het enige affiche dat volledig past op de hashtag. En MOP is on a role. Iedereen weet dat Toon zijn tegenstanders tot op het bot analyseert en kent. Zo was de overwinning op Laren dan ook helemaal geen geluk, de uitslag wel. MOP gaat een geduchte concurrent worden van Oranje Zwart op die 4e of 5e plaats en doet thuis goede zaken. Zoveel mazzel als tegen Laren zit er niet in, tegen Nijmegen vertoonde de ploeg al enkele haarscheurtjes. Maar zoals ze zelf zeggen: ook slechte potten moet je winnen, zo doet MOP dat thuis ook tegen HDM. Er staat namelijk nog wel een aantal tegenstanders op het veld die ondertussen niks te verliezen hebben.
Vorige ronde 6 uit 6 goed. Plus uitslag #pinter 4-1.
 

Reageer