Den Bosch heeft geen medelijden met SCHC

Den Bosch – SCHC 5-0 (0-0)
1-0 Kieran Govers, 2-0 Luuk Tordoir (ed.), 3-0 Matthijs Brouwer, 4-0 Victor Plat, 5-0 Milan van Baal
SCHC is er in Den Bosch niet in geslaagd om hun koers richting degradatie bij te stellen. In de confrontatie tegen de nummer tien Den Bosch kon de hekkensluiter niet voorkomen dat Den Bosch drie punten aan het totaal mocht toevoegen.
Den Bosch draaide in de tweede helft op volle toeren. Bij rust stond het nog 0-0, maar de Bossche formatie pakte in het tweede bedrijf de drie punten door SCHC met 5-0 naar huis te sturen.
De Bilthovenaren hebben na elf ontmoetingen nog geen enkel punt weten te bemachtigen. SCHC heeft dit seizoen vooral moeite gehad met de grote clubs uit de hoofdklasse. Met ruime cijfers werd er van Bloemendaal (0-8), Rotterdam (5-1) en Kampong verloren (2-6). In de ontmoetingen met andere degradatiekandidaten was SCHC veel dichter bij succes. Van Schaerweijde verloor het met 3-1 en tegen Voordaan werd er 2-1 verloren. Deze flinke nederlaag zal daarom extra hard aankomen bij de ploeg van Pim Wijzenbeek.
Door de drie punten van vandaag is Den Bosch er in geslaagd om iets verder van de gevarenzone te blijven. Den Bosch stijgt door deze winstpartij van de tiende naar de achtste plaats.

Reageer