Den Bosch kent geen genade voor de Terriërs

Den Bosch – De Terriërs 9-0 (4-0)
1-0 Maartje Paumen (sc.), 2-0 Vera Vorstenbosch, 3-0 Maartje Paumen, 4-0 Sabine Mol, 5-0 Maartje Paumen (sb.), 6-0 Lidewij Welten, 7-0 Maartje Paumen (sb.), 8-0 Maartje Krekelaar, 9-0 Maartje Paumen (sc.)
De Terriërs uit Heiloo stond vandaag een behoorlijke uitdaging te wachten. De hekkensluiter van de dames hoofdklasse mocht op bezoek bij koploper Den Bosch dat dit seizoen nog geen punt heeft weggegeven.
De dames uit Heiloo kwamen er nauwelijks aan te pas in de wedstrijd tegen de lijstaanvoerder. Na 9 minuten was het al raak voor de dames van Raoul Ehren. Maartje Paumen was opnieuw trefzeker uit de strafcorner: 1-0 voor Den Bosch.
Bij rust had de formatie uit Den Bosch de score weten uit te breiden naar een veilige 4-0 voorsprong en was de wedstrijd gespeeld.
Vorige week deelde Den Bosch in de wedstrijd tegen directe concurrent SCHC een mokerslag uit (1-2). Voor de coach van Den Bosch Raoul Ehren lag er vandaag de taak om de dames ook gemotiveerd te krijgen voor een ontmoeting met de nummer twaalf van de competitie. Geen gemakkelijke opgave voor een coach, maar de uitslag bevestigd dat van motivatiegebrek bij de Bossche dames absoluut geen sprake was.
“Het opbrengen van motivatie was vandaag zeker niet moeilijk. Je begint zo’n wedstrijd natuurlijk wel met een andere instelling, maar het doel is hetzelfde. We moeten vandaag toch een paar keer scoren”, zegt Den Bosch manager Pauline Jansen na afloop van de wedstrijd.
De Bossche dames waren gretig als altijd. Ondanks de veilige ruststand (4-0) werd er in het tweede bedrijf geen gas terug genomen. Integendeel, want bij het laatste fluitsignaal stond er een indrukwekkende 9-0 voor Den Bosch op het scorebord.

Reageer