Dirkse van den Heuvel: ‘De komende twee jaar zit het wel goed’ – Hoofdklasse Hockey Nederland

Dirkse van den Heuvel: ‘De komende twee jaar zit het wel goed’

Carlien Dirkse van den Heuvel heeft het naar haar zin bij SCHC en zette daarom onlangs haar handtekening onder een nieuwe tweejarige verbintenis.

‘Het is mooi dat Caia (Van Maasakker, red.) en ik bijtekenen. Er staat een mooi team. Een aantal heeft nog een contract en de jonkies hebben bijgetekend. Veel speelsters blijven en dat is ook gewoon goed. Het betekent dat je voor de komende twee jaar wel goed zit’, zegt Dirkse van den Heuvel.

Spelers vastgelegd

Van Maasakker tekende net als Dirkse van den Heuvel voor twee jaar. Daarnaast legde SCHC Claire Verhage, Marise Jongepier en Sarah Jaspers voor één seizoen vast. Ook de jonge talenten Famke Richardson, Suzanne Homma, Roos Knijff, Ginella Zerbo en Carmen Wijsman besloten de club trouw te blijven.

Met deze ploeg wil SCHC ook volgend seizoen meestrijden om de prijzen. Dit jaar bleef de Bilthovense formatie steken in de halve finales van de play-offs en ging de finale van het EHCCC verloren.

Een schepje bij

‘De play-offs was gewoon niet goed genoeg. Ik denk dat we in de Europcup dat voor een deel hebben rechtgezet. In de finale verlies je na shoot-outs. Ja, dat is dan zo, maar we hebben goed laten zien wat we kunnen. Volgend jaar moet er een schepje bij, maar ik denk dat we dat met deze groep kunnen’, vindt Dirkse van den Heuvel.

Leave a Reply