EHL gemakkelijk volgen

Zoals een aantal mensen misschien al gezien hebben heeft de Euro Hockey League een gloednieuwe website: www.ehlhockey.tv. Het nieuwe platform voor de EHL is zo gebouwd dat het voor iedereen, overal en op elk apparaat beschikbaar is. Door de toepassing van de nieuwste technieken en hoogste kwaliteit is het mogelijk om de wedstrijden zonder vertragingen en onderbrekingen live te streamen.

Bijzonder aan deze live-stream is dat er gelijktijdig informatie beschikbaar is over de teams, spelers en statistieken. De website en de live streams zijn op elk apparaat te openen, of dit nu een tablet, smartphone of laptop is. Om de hockeybeleving en het prestigieuze toernooi toegankelijker te maken is het ook mogelijk om alle video’s en updates te delen via social media zoals Twitter, Facebook, LinkedIn en Google+.

Ook heeft de EHL speciaal voor de KO16 een app gelanceerd. Via deze app kunnen gebruikers met hun iOS –en Android device de actie van het toernooi live en volledig gratis volgen. Met de EHL app kunnen liefhebbers het laatste nieuws, wedstrijddetails, pre-match line-ups, scores, hoogtepunten, samenvattingen en live wedstrijden bekijken. Zo worden hockeyliefhebbers optimaal op de hoogte gehouden van het Europese hockeytoernooi.

“Voor de Euro Hockey League is het belangrijk dat de hockeyliefhebber zich verbonden voelt met de spelers, de teams en het toernooi. Door het inzetten van de nieuwe website en de EHL app kan de hockeyfanaat altijd en overal op de hoogte zijn van de competitie en de spanning, passie en sportieve strijd live meemaken. De website en de app zijn een belangrijke stap voorwaarts in het streven naar ‘de beste manier waarop hockey wordt gepresenteerd’,” aldus Jons Hensel, chairman van de Euro Hockey League board.

Reageer