EHL- en ECCC-tickets vanaf 12 mei in verkoop

Foto © Euro Hockey League - Frank Uijlenbroek

Zoals deze week bekend werd gemaakt dat het EHL-finaleweekend tijdens Pinksteren op HGC zal plaatsvinden, zo liet de organisatie ook weten dat er een extra speeldag op het programma is gezet. Dit heeft te maken met het Europese damestoernooi ECCC, dat zich tevens op HGC afspeelt.

Vanaf donderdag 12 mei start de ticketverkoop voor deze twee mooie evenementen. Het wordt aangeraden om er snel bij te zijn aangezien de organisatie voorspelt dat het uitverkocht zal raken.

Comments (6)

 1. Suzanne Boschloo

  Waar en hoe kunnen tickets gekocht worden? Via welke site of ticketbox ofzo? En vanaf hoelaat en hoeveel kosten de kaartjes?

 2. Ik ben vooral wel benieuwd naar de prijs van de kaartjes….

 3. De kaartjes zullen te koop zijn op http://www.ehlhockey.tv en ze kosten waarschijnlijk €15,- per stuk. Voor kinderen is het goedkoper.

 4. Suzanne Boschloo

  Okee, bedankt. Het is nu 12 mei, en op de site is nog niets te zien. Ik wil er graag snel bij zijn natuurlijk, dus vanaf hoe laat is het dan mogelijk?

 5. De tickets zijn te koop vanaf 14:00 uur. En ze zijn duurder dan verwacht!

 6. Suzanne Boschloo

  Een vriend van me heeft al voor zaterdag gekocht, nou moet ik voor zondag kopen. Kan het alleen via internetbankieren, want dat heb ik niet?

  Voor mij is het trouwens goedkoper uitgevallen, ik ben nog 17!

Reageer