Ernstige knieblessure Jamie Dwyer

Foto © Proshots

Bloemendaal-speler Jamie Dwyer is woensdagavond ernstig geblesseerd geraakt aan zijn knie tijdens de uitwedstrijd tegen HGC. Een Haagse speler maakte een sliding waardoor Dwyer verkeerd neer kwam. De Australische international gaf meteen aan gewisseld te willen worden en moest door twee spelers van het veld gedragen worden.

“Jamie gaat vandaag naar het ziekenhuis voor en scan,” zo vertelt coach Smolenaars de volgende ochtend. “Wat het precies is, is onduidelijk, maar als je er niet eens meer op kunt staan, dan zegt dat wel genoeg. De fysio heeft gister wat tests gedaan en het is waarschijnlijk niet zijn kruisband. Het lijkt eerder om zijn meniscus te gaan, maar het blijft gissen.” Aan het eind van de middag of morgen wordt de uitslag bekend.

In een weinig opheffende wedstrijd heeft Bloemendaal HGC verslagen. Het werd 0-2 in Wassenaar dankzij doelpunten van Roel Bovendeert en Nick Meijer. Landskampioen en koploper Bloemenaal domineerde het duel tegen de nummer acht zonder uit dat overwicht heel veel kansen te schappen. Het duurde tot ver in de eerste helft voordat Bovendeert de score openden. In de tweede helft begonnen de gasten sterk met een aantal aanvalsgolven maar na de 0-2 door Meijer zakte de ploeg terug en volgde een weinig verrassend duel waarin Bloemendaal niet echt hoefde en HGC niet echt kon.

Bron: Haarlems Dagblad

Comments (1)

  1. floppieenteun

    Slecht nieuws! Ik heb gisteren gehoord dat het er vanaf de kant niet goed uit zag. Dwyer van het veld gedragen etc. In de eerste plaats erg vervelend voor Dwyer zelf en natuurlijk ook voor HC Bloemendaal, met het oog op de ontknoping in de competitie en de EHL. Het is te hopen dat de uitslag vanmiddag of morgen toch nog mee zal vallen. Jamie beterschap, zet hem op!

Reageer