Goedegebuure: “Ik liep met een positief gevoel het veld af”

SCHC-keeper Laurens Goedegebuure stond goed te keepen tegen HGC, waar hij met zijn ploeg gelijk speelde tegen de Gazellen (1-1). Goedegebuure heeft zeker een punt gewonnen voor zijn team. “Ik had een lekkere wedstrijd, maar we hebben het met zijn alle gedaan. Zij hebben 14 strafcorners gekregen, waarvan 10 in de eerste helft en zij geen een scoorden en dan is het jammer dat zij op het einde er eentje inprikken,” aldus goalie Goedegebuure.

Individueel had de sluitpost wel een hoogtepuntje, want hij heeft een aantal belangrijke kansen van HGC tegen gehouden. “Het is een keer lekker als je goed speelt en dat je ook gelijk een punt pakt. Er zijn genoeg wedstrijden geweest in het begin dat je dacht: ‘ik heb het best goed gedaan’, maar dan verloren we de wedstrijd. Dat is gewoon vervelend.”

“Na HGC liep ik wel met een positief gevoel het veld af.”

Goedegebuure vindt wel dat SCHC een punt heeft gewonnen tegen HGC. “Ja, we komen van ver hè. We staan nu op acht punten, dus dan hebben we inderdaad een punt gewonnen.”

Dat Stichtsche goede zaken doet en menig hockeyliefhebber heeft doen verbazen is geen verrassing meer. Goedegebuure doet zelfs een voorzichtige voorspelling voor de toekomst. “Ik moet natuurlijk een van de anderen zeggen, dat is op het moment Voordaan, zij moeten de rode lantaarn gaan dragen aan het einde van de rit. We zijn met een goede reeks bezig en wij willen niet laatste staan, dus nu moet ik zeker zeggen dat Voordaan laatste wordt. Wij gaan er alles aan doen om van die laatste plek weg te weg te blijven.

Comments (1)

  1. Paul van Ass

    Misschien moet ik jou eens bellen zodat je mee kan trainen, wil je dan volgend jaar ook graag bij HGC spelen?

Reageer