Zaalhockey: HDM nieuwe koploper

De mannen van HDM zijn de nieuwe leiders in de hoofdklasse indoor competitie. In een rechtstreeks duel werd met 7-3 afgerekend met Rotterdam . Beide teams hebben nu even veel punten maar het doelsaldo van de Hagenaars is beter.
Eerder op de dag werd in sporthal Overbosch de stadsderby tegen HGC al gewonnen door HDM. Het klopte de ‘Gazellen’ met maar liefst 10-1. Dat ging echter niet zo makkelijk als de score doet  vermoeden. HGC hield behoorlijk stand en nam zelfs een voorsprong en had zelfs uitzicht op meer. Het duurde even voordat HDM op stoom kwam en echt ging zaalhockeyen. Bij rust was het al uitgelopen naar een onoverbrugbare 4-1 stand. In de tweede helft liet het geen spaan heel van de hekkensluiter. HGC was vervolgens ook niet tegen de Rotterdammers opgewassen en verloor met 8-2.
Onderaan
Voor de dames van HDM lijkt een vooraanstaande rol niet weggelegd, de Haagsen staan na de verliespartij van 7-3 tegen de Terriërs alleen onderaan. Ook van Amsterdam werd met 1-3 verloren. De KZ dames deden het al niet beter en ook de ‘Steenbokken’ bevinden zich in de onderste regionen van de A poule. KZ speelde nog wel met 2-2 gelijk tegen Rotterdam, maar tegen SCHC ging het met 4-3 nipt ten onder.

Reageer