HGC kansloos bij Pinoké

In de hockeyhoofdklasse gaat het niet goed met de mannen van het Wassenaarse HGC. Na het verlies tegen de topclubs Oranje Zwart en Bloemendaal, ging het elftal van trainer Alex Verga met 4-0 onderuit tegen Pinoké, niet bepaald een angstgegner van HGC.
De mannen van HGC kwamen van een koude kermis thuis na het 4-0 verlies bij Pinoké. De steekneuzen, altijd een lastige tegenstander voor HGC, waren de laatste jaren altijd de verliezende partij. Zondagmiddag waren de rollen omgedraaid en werden de Wassenaarders van Alex Verga gemakkelijk aan de kant geschoven. Wellicht zijn de twee verloren topduels achter elkaar voor HGC tegen respectievelijk Oranje Zwart en Bloemendaal iets teveel van het goede geweest. De 6-1 thuisnederlaag tegen titelkandidaat Bloemendaal van afgelopen woensdag zat nog in de benen.
Weerstand
HGC bood in het begin nog wel weerstand, maar capituleerde zo rond de vijfentwintigste minuut. Jorrit Tel opende voor de Amsterdammers de score en dat bleek ook de ruststand. Meteen na de thee verdubbelde de thuisclub de score met opnieuw een velddoelpunt, ditmaal van Joost van Vijfeijken. Leon Hemminga en Dennis Warmerdam wezen HGC weer terug naar de onderste regionen van de hoofdklasse, waar het maar één punt meer heeft dan Schaerweijde die op een play- out plaats staan.
Bron: Haagse topsport

Reageer