HIC start voorbereiding goed


 
HIC is de voorbereiding op het nieuwe seizoen prima begonnen. De Amstelveense club, die dit seizoen de promotiepoule in de Overgangsklasse wil halen, heeft zich prima versterkt met spelers als Don Prins, Steven Faaij en Joost van Eijk. Ook het aanblijven van sterkhouder Remco Bleeker, voor wie veel belangstelling was, is een meevaller voor coach Omar Schlingemann.
Donderdagavond werd Qui-Vive met 4-1 aan de kant gezet. De van Amsterdam overgekomen spits Don Prins nam twee goals voor zijn rekening, Joris Eshuis maakte het derde doelpunt en de vierde goal werd gemaakt door Tim van der Steen, die de overstap van Union heeft gemaakt.
Afgelopen zondag werd al een oefenduel met Hurley gespeeld. Dit Amstelveense onderonsje werd met 5-2 gewonnen. Vrijdagavond speelt HIC een oefenwedstrijd tegen HBS en zondag tegen Amersfoort.
Wij houden u graag op de hoogte van alle uitslagen in de Hoofd- en Overgangsklasse. Heeft u ook nog nieuwtjes die u wilt delen, mail deze dan naar t.raymakers@hkhockey.nl.

Comments (3)

  1. en de krappe (niet geheel terechte) 2-1 overwinning op Amstelveen wordt niet vermeld?

  2. Maar ja, 3 punten is 3 punten….
    Sowieso zijn al die voorbereidings- en andere teamberichten niet meer dan komkommertijdachtige (dubbele woordwaarde) info, maw onzinnig!
    Benieuwd wat iedereen in de competitie laat zien.
    Hup HIC 😉

  3. oke. lekker belangrijk! Zijn vast wel meer clubs hun voorbereiding goed begonnen.

Reageer