HIL: Delhi Waveriders door winst sterk bovenaan

delhi-waveriders-celebrating-after-hitting-a-goal-against-mumbai-magicians-at-delhi-on-16-jan-2013

De Delhi Waveriders, van Tim Jenniskens, hebben zaterdagmiddag weer gewonnen en daarmee hun koppositie verstevigd. De Waveriders versloegen de Mumbai Magicians met 4-3. Voor de Magicians was het inmiddels het zesde verlies in de competitie.

In het thuisduel voor de Waveriders gingen ze goed van start. Binnen twaalf minuten stonden de ze op een comfortabele 2-0 voorsprong. Doelpuntenmakers Imran Khan en Lloyd Norris-Jones. De Zuid-Afrikaan van Schaerweijde was na twintig minuten weer trefzeker door de 3-0 erin te prikken.

De Magicians kwamen via Sandeep Singh op 3-1, maar Rupinder Singh breidde de voorsprong weer uit. In de slotfase begonnen de Magicians nog aan een inhaalslag. Strafcornerspecialist Sandeep Singh nam nog twee doelpunten voor zijn rekening. Met zijn doelpunten is hij inmiddels topscorer van de competitie.

Morgen is om 10.30 uur (Nederlandse tijd) het duel tussen de Uttar Pradesh Wizards (met de grootste Nederlandse afvaardiging) en de Jaypee Punjab Warrios (met Jaap Stockmann).

Voor een volledig overzicht van de stand klik hier.

 

Reageer