HIL: eerste nederlaag Teun en co.

De wedstrijd tussen de Ranchi Rhinos en de Uttar Pradesh Wizards werd donderdagmiddag met 3-1 gewonnen door de Rhinos. De teams gingen in het duel gelijk op en het leek een gelijkspel te worden, maar het team waar Floris Evers in speelt kon vlak voor tijd de punten in de zak steken. Het is de eerste nederlaag voor de Wizards, waar vijf Nederlanders spelen.

In het eerste kwart kregen de Wizards genoeg kansen op de openingstreffer. Ze mochten zelfs aanleggen voor een strafcorner, maar specialist VR Raghunath  kon de openingsgoal niet maken.

In het tweede deel van de eerste helft waren de mogelijkheden juist voor de Rhinos. Ashley Jackson tekende voor de 1-0. De gelijkmaker van de Wizards viel pas later in de wedstrijd. Luke Doerner kon in de slotfase de wedstrijd gelijktrekken, 1-1.

De ploeg van Teun en co kreeg vervolgens een aantal strafcorners, maar deze werden niet verzilverd. De roodhemden wisten daarentegen wel kun kansen te maken en gingen weer aan de leiding met 2-1. In de allerlaatste seconden, gooide Jackson de wedstrijd op slot door de strafbal te benutten, 3-1.

Voor een volledig overzicht van de stand klik hier.

 

Reageer