HIL: Eerste winst voor Stockmann’ Punjab Warriors

Half vier Nederlandse tijd was het voor de Mumbai Magicians en de Punjab Warriors tijd om het tegen elkaar op te nemen. Beide laagvliegers in de competitie konden de winstpunten wel gebruiken. Het leek lang gelijk op te gaan, maar uiteindelijk trok de ploeg van goalie Jaap Stockmann aan het langste eind.

In de eerste minuut was het al raak voor de Warriors. Dharamvir Singh tekende voor de 0-1.  Het duurde niet lang voordat de Magicians langs zij kwamen, want binnen het eerste kwart stond de stand al gelijk door de goal van Satbir Singh.

Vroeg in de tweede kwart moest de wedstrijd worden gestaakt wegens een technisch mankement aan de lampen van het veld. Ruim drie kwartier later kon de wedstrijd worden hervat. Via een strafcorner kon Sardar Singh zijn ploeg, Magicians, na 31 minuten weer op voorsprong zetten. Maar de wedstrijd liep gelijk op en het was Jamie Dwyer die antwoord gaf op de goal van Sardar, 2-2.

Tien minuten voor tijd leek het tij te keren. Een harde halfhoge bal belandde voor de goal en Ranjit Singh, namens de Warriors, kon met het puntje van zijn stick de bal in richting van de goal krijgen, 2-3.

De eindstand leek op een 2-3 winst af te stevenen, want de Warriors hielden het achterin potdicht. De Mumbai Magicians namen wat meer risico, maar dat werd niet beloond. De Warriors konden in de slotsecondes zelfs counteren. Met twee man stevende de aanvallers van de Warriors op de keeper af en XX kon de bal in de goal prikken.

Eindstand: 2-4 in het voordeel van de Jaypee Punjab Warriors.

Voor een overzicht met de volledige stand klik hier.

Reageer