HIL: Geen winnaar tussen de Punjab Warriors – Pradesh Wizards

Jaypee Punjab Warriors stonden voor de tweede keer tegenover de Uttar Pradesch Wizards. In het eerste duel werd het uiteindelijk 2-1 in het voordeel van de Wizards door een eigen doelpunt van goalie Jaap Stockmann. De Warriors hadden dus nog wel een appeltje te schillen met hun tegenstander. Na hun eerste winst gistermiddag (Nederlandse tijd) zitten de geelhemden in een winning mood. De teams waren aan elkaar gewaagd. Waar in de eerste helft vier keer werd gescoord, gebeurde er in tweede helft weinig en eindigde deze wedstrijd in een gelijkspel.

Na acht minuten kregen de Warriors gelijk de kans om op een voorsprong te komen. De aanval verliep over links. Een harde klap zorgde ervoor dat de bal in de cirkel belandde bij de rechtsbuiten van de Warriors. Hij werd echter zodanig gevloerd dat het hem een strafbal opleverde. Helaas kon Mark Knoles deze niet benutten, want de paal zat in de weg. Even later was het toch raak voor de gastheren. Shivendra, die goed voor zijn verdediger kwam, kon de bal in de goal prikken. Het was de eerste keer in het toernooi dat de Jaypee Punjab Warriors op 1-0 voorsprongen kwamen.

Halverwege het tweede kwart kreeg het team van Teun de Nooijer zijn eerste strafcorner en dat was meteen raak. Raghunath sleepte hem langs Stockmann in de netten. Maar de Warriors gaven niet op en konden vlak daarna weer op voorsprong komen. Een diepe bal bracht de keeper in twijfel, maar hij kwam toch uit wat Malik de gelegenheid gaf om er omheen te hockeyen en de bal in de goal te lopen. Op slag van rust kregen de paarshemden nog een strafcorner. Raghunath mocht het in twee hoekslagen proberen. Door de sleeppush werd Stockmann op het verkeerde been gezet en vloog de bal tussen zijn benen door achter de doellijn. Nog voor rust was de stand weer gelijk getrokken.

Na de pauze waren en wat aanvallen over en weer, maar geen van beide teams konden weer op voorsprong komen. De Warriors kregen weer in de slotseconden twee strafcorners, maar die werden niet benut, want dit keer zat Stockmann er goed bij.

In het laatste kwart schoten beide teams uit de startblokken, maar geen van beide kon nog scoren en daarom bleef de stand hangen op 2-2.

Voor een volledig overzicht van de stand klik hier.

Reageer