HIL: Ranchi Rhinos winnen weer van Wizards

ranchi-rhinos-and-mumbai-magecian-hockey-players-during-hhil2013-at-ranchi-hockey-stadium-on-date-18-january-2013-2

De Ranchi Rhinos hebben opnieuw het team van Teun de Nooijer verslagen. In het stadion van de Uttar Pradesh Wizards werd een 3-1 zege geboekt. Afgelopen donderdag kwamen de ploegen elkaar al tegen en ook daar werd de winst binnengehaald door het team van Floris Evers.

Het duurde een hele poos voordat de eerste goal viel. De Wizards kregen wel wat strafcorners in de eerste helft en een paar kansen, maar konden dit niet verzilveren. De Rhinos waren wat dat betreft wat efficiënter, want Mandeep Singh maakte de openingstreffer uit de eerste strafcorner. De Wizards, waar Wouter Jolie kort voor de treffer een gele kaart kreeg , protesteerden hevig tegen deze goal. Met name Marcel Balkestein oogde furieus

Binnen tien minuten na de eerste goal was het weer Mandeep die de stand uitbreidde. De spits prikte op voorzet van Nick Wilson de bal in de goal. Goalgetter Hertzberger had heel snel een antwoord en een prachtig antwoord ook. Uit een op het oog onmogelijke hoek maakte hij met een heuse volley de aansluitingstreffer.

Het gejuich was van korte duur, want de zeventienjarige Tarandeep Singh maakte kort daarna de 3-1.

Evers en co staan door deze zege tweede in de HIL. De Wizards blijven vooralsnog op plaats drie. Voor een volledig overzicht van de stand klik hier.

Reageer