HIL: Rhinos winnen na 2-0 achterstand

De laatste loodjes voor de halve finale zijn aangebroken.  Vanmiddag stond de wedstrijd tussen de Jaypee Punjab Warriors en de Ranchi Rhinos op het menu. Voor de Warriors is het na deze pot flink balen, want zij gaven een 2-0 voorsprong uit handen en verloren met 2-3.

In het eerste kwart liep het gelijk op en beide teams hadden een flink aantal kansen, maar het waren voornamelijk de keepers die goed bezig waren en hun ploegen overeind hielden. In het tweede kwart schoten de Warriors uit de startblokken en forceerden binnen 30 seconden een strafcorner, maar die werd niet verzilverd.

In het tweede kwart opende de Warriors de score. Pas in de tweede helft breidde Bloemendaler en Aussie Chris Ciriello via een strafcorner de marge uit.

Slechts één minuut later was het Justin Reid-Ross met het antwoord en maakte ook uit een hoekslag de aansluitsingstreffer.

Rond de 61ste minuut was het weer raak voor de Rhinos. Mandeep Singh tekende voor de gelijkmaker.

Het duel leek op een gelijkspel af te stevenen, maar Reid-Ross maakte de winnende goal twee minuten voor tijd, 2-3.

Rhinos bekleden op het moment nog steeds de tweede plek en de Warriors hebben morgen een belangrijke wedstrijd voor de boeg tegen de Waveriders. Als zij die winnen, maken ze nog kans op de halve finale van de Hockey India League.

Voor een volledig overzicht van de stand klik hier.

 

Reageer