HIL: Wizards over de knie bij hekkensluiter Magicians

Hekkensluiter Mumbai Magicians moest het vanmiddag om 13.30 (Nederlandse tijd) opnemen tegen het team van Teun de Nooijer, Uttar Pradesh Wizards. De Mumbai Magicians dragen weliswaar de rode lantaarn maar het één na laatste Pradesh gaat ook niet voor de wind in de competitie, want zij hebben de laatste drie duels verloren.

In het eerste kwart werd de wedstrijd langzaamaan opgebouwd. Beide teams kregen een aantal kansen, maar het waren de Magicians die als eerste mochten aanleggen voor een strafcorner. Strafcornerspecialist en topscorer Sandeep Singh zat op de bank, dus was de eer aan Jasrotia om de openingstreffer te maken, 1-0.

Na rust gaven de Magicans druk op de goal van de Pradesh Wizards die er niet echt uitkwamen. Door Jason Wilson werd de marge uitgebreid naar twee.

Tegen het einde van het derde kwart konden de Magicians weer een strafcorner nemen. Dit keer stond Sandeep Singh wel op kopcirkel en deed waar hij goed in is: sleep pushen. Met zijn tiende treffer van het toernooi tekende hij voor de derde doelpunt in de wedstrijd.

In een laatste poging deden de Wizards een tactische zet door een vliegende keep in te zetten. Het scoren wilde alleen nog steeds niet lukken en aan de andere kant kregen de Magicians weer een strafcorner. Dit was zonder keeper voor Sandeep Singh natuurlijk appeltje eitje en sleepte de winnende treffer in het dak van de goal.

Door deze winst konden de Magicians nog geen inhaalslag maken om van de laatste plek af te komen, want ze staan nog zeven punten achter de Wizards.

Voor een volledig overzicht van de stand klik hier.

Reageer