Hockeysters Union oefenen tegen Azerbeidzjan

Union Dames 1 speelt op 16 maart a.s. tegen het nationale damesteam van Azerbeidzjan. De dames van Azerbeidzjan verblijven enkele weken in ons land ter voorbereiding op het EK dat dit jaar zal worden gespeeld in Duitsland. De wedstrijd tegen Union Dames 1 zal worden gespeeld op sportpark de Kluis en begint om 20.30 uur. De wedstrijd is vrij toegankelijk.

Het nationale team van Azerbeidzjan is in 2011 het gehele jaar bij elkaar, men woont ook bij elkaar voor één missie: het direct plaatsen voor de Olympische Spelen 2012. Doelstelling is vierde of vijfde worden bij het EK in Duitsland dit jaar.
In de periode van 8 t/m 18 maart 2011 is de gehele selectie en staf van 31 personen op oefenstage in Nederland, Duitsland en België om wedstrijden te spelen en te trainen.

Het team is net terug uit Zuid-Afrika waar ze mee hebben gedaan aan de Zuid Afrika cup. Na deze tour zullen ze medio mei afreizen naar Korea en Argentinië om vervolgens klaar te staan voor het EK 2011 in Duitsland Mönchen Gladbach.

Bron: Persbericht Union

Reageer