Hoog: “Je hebt niet eens meer door dat je in bikini loopt”

Gisteren was het het nieuws van de dag in Holland Hockeyland: De Nederlandse hockey-internationals Ellen Hoog en Eva de Goede zijn gevraagd voor een fotoshoot van Sport Illustrated. De twee olympische kampioenen zijn te zien in de beroemde ‘Swimsuit Edition 2013’ van het Amerikaanse sportblad.

“De mensen waren allemaal heel aardig. Ik voelde me direct op mijn gemak. Op een gegeven moment heb je niet eens meer door dat je in bikini of in kleren loopt”, reageerde Ellen Hoog op haar bijzondere shoot voor de beroemde Swimsuit Special van Sports Illustrated.

 In bikini

“We werden gebeld door de bond. Het was allemaal een heel gedoe”, vervolgde Hoog tegenover Radio 538. “Eerst werden er acht speelsters uitgekozen, toen vier en toen twee. We dachten eerst dat we met z’n achten naar Las Vegas zouden gaan. Dat ging dus niet door.”

Uiteindelijk mocht Hoog samen met mede-hockeyinternational Eva de Goede opdraven voor de fotoshoot in bikini. “Er staan wel vaker sporters in. Dit keer dus vier atleten, waarvan wij er twee zijn. Dat is wel een grote eer.”

Op de vraag of Hoog openstaat voor een reportage in de Playboy, antwoordde ze. “Ik denk dat dit voorlopig genoeg bloot is. Ik wil niet dat meisje zijn dat altijd bloot in een blad verschijnt.”

Comments (1)

  1. Nee, hoeft ook niet altijd Ellen! 1 keer is genoeg! 🙂

    Mooie dames moet ik zeggen!

Reageer