Hurley pakt verdiende punten tegen zwak HDM

Hurley  – HDM 5-1 (2-0)
1-0 Dorith Claushuis, 2-0 Baudine van der Pols, 3-0 Stephanie van der Raad, 4-0 Dorith Claushuis, 5-0 Sabine van Silfhout, 5-1 Pien van Nes
De dames van Hurley hebben eenvoudig gewonnen van HDM. De winst van Hurley op HDM lag in de lijn  der verwachting, het moest alleen nog even gebeuren.
De ploeg met Rick Mathijssen aan het roer begon voortvarend en ging met een 2-0 voorsprong thee drinken. In de tweede helft werd de marge vergroot en kwam HDM er nauwelijks nog aan te pas.
De dames van Hurley mogen in de derby tegen Amsterdam woensdag laten zien of zij zich kunnen meten met titelkandidaat Amsterdam. Voor HDM is er  woensdag misschien een klein kansje in de ontmoeting met verliezend play off-finalist Laren. Laren, dat niet in opperbeste vorm is, verloor vandaag met 1-5 van MOP.

Comments (1)

  1. Volgens mij mag je wel concluderen dat HDM een degradatiekandidaat is.. Geen versterkingen dit jaar en heeft hetzelfde probleem als KZ vorig jaar. Ben benieuwd wanneer ze punten gaan pakken. Denk dat Terriers meer een team heeft staan dan HDM.

Reageer