Jeroen Delmee en Rob Haantjes naar Tilburg

Tilburg presenteerde woensdag de nieuwe oefenmeester van zowel het eerste mannen- als vrouwenteam. Jeroen Delmee volgt Pim Wijzenbeek bij de heren. Delmees laatste klus was bij het nationale team van België, waar hij oktober vorig jaar afscheid nam na teleurstellende resultaten. De voormalig international en oud-speler van het toenmalige TMHC Tilburg, speelt momenteel bij de Veteranen van HC Tilburg.

Rob Haantjes is naar voren geschoven als successor van Boaz Janssen. De oud-trainer van de dames van Nijmegen komt over van het Belgische Herakles.

Delmee en Haantjes tekenen beiden voor één jaar bij Tilburg. Klik hier voor een volledig Hoofdklasse-transferoverzicht voor het seizoen 2016-2017.

Comments (4)

  1. Knappe versterkingen van Tilburg, erg jammer dat dit over de rug van Wijzenbeek en Janssen moet gaan, had men volgens mij slimmer aan kunnen pakken, zal wel een behoorlijke investering voor ze zijn dit..

  2. Hier gaan ze enorm mee vooruit. De communicatie van Tilburg is extreem onhandig geweest maar dat Wijzenbeek niet verder kon was wel duidelijk. De degradatie (geen reservekeeper in je belangrijkste wedstrijd vh jaar) zal hem terecht persoonlijk aangerekend worden.

  3. Ton Bogaers

    Als aanvulling op het bericht van Henk:
    Daar komt nog bij dat in deze allesbeslissende wedstrijd tegen SCHC, die Tilburg moest winnen, Omroep Brabant uitgebreid mocht filmen in de kleedkamer, zowel voor de wedstrijd als in de rust. Ik weet niet of dat na de wedstrijd ook het geval was, ik kon het niet meer aanzien op Omroep Brabant. Uitermate onprofessioneel, de kleedkamer is ten allen tijde privéterrein.
    Binnen 5 minuten stond het toen 0-2 ……..

  4. @Ton Bogaers, Het bestuur zal vermoedelijk wel een akkoord hebben gegeven om te mogen filmen in de kleedkamer. Denk zelfs dat Pim daar niets over te zeggen had.

Reageer