Joep de Mol vervangt Sander Baart op HWL

De bondscoach van het Nederlands Elftal Heren, Max Caldas, heeft Joep de Mol 8-deMol(Oranje Zwart en Jong Oranje) opgeroepen als vervanger van Sander Baart (Oranje Zwart) bij de Hero Hockey World League Final. Op zondag 15 november 2015, in de laatste competitiewedstrijd voor vertrek naar India, heeft Sander Baart een hamstringblessure opgelopen, zo bleek uit de resultaten van de gemaakte MRI-scan. De verwachte herstelperiode bedraagt vier tot zes weken.

Hero Hockey World League Final

De finaleronde van de HWL vindt plaats van 27 november tot en met 6 december 2015 in Raipur, India. Nederland speelt in poule B, samen met Argentinië, Duitsland en India. De Nederlandse heren spelen hun eerste wedstrijd van het toernooi op 27 november 2015 om 16.00 uur tegen Duitsland. Klik hier voor het complete wedstrijdschema en de officiële toernooi-informatie.

 

Comments (8)

 1. Lekker Gissa!

 2. Wie is deze gast? Waarom niemand uit de oranje groep? een afvaller bijvoorbeeld?

 3. Omdat er bij de afvallers geen echte verdedigers zat, enige die misschien in aanmerking kwam was Van Puffelen, maar dat is toch meer een middenvelder dan een verdediger. Mooie kans voor De Mol, ben benieuwd of hij zich staande kan houden tussen deze mannen.

 4. Addo de Voogd

  Joep, proficiat en geniet ervan.

 5. Ernst Baart

  @Wwillem : Deze gast was vorig seizoen de beste debutant in de hoofdklasse. Deze gast is een jong talent die zich vanaf het eerste seizoen een plek wist te veroveren bij de sterkste club van Nederland en Europa. Deze gast is een Jong Oranje speler die zijn kans meer dan verdiend heeft.

  Succes Joep !

 6. Beste Ernst, de sterkste club van nederland.. Niet op dit moment toch? XXX

 7. Als je kampioen wordt mag je jezelf zo een jaar lang noemen. Dus ja OZ is wel degelijk het beste team van Europa en Nederland. Totdat iemand anders het wordt..

 8. Goede speler. Vorig jaar met 12 internationals om hem heen ging het allemaal makkelijk. Denk dat iemand als Johannes Mooij zich wel echt gaat afvragen wat je in hemelsnaam moet doen om in aanmerking te komen voor een selectie…

Reageer