Jolie: “Tactisch was het niet best”

Foto © Gerrit van Keulen

Bloemendaal kon gister niet met de gehoopte drie punten terug naar huis keren. In het Wagener stadion werd redelijk kansloos verloren van een sterk spelend Amsterdam. Het werd 3-2 voor de thuisploeg.

“We speelden vooral een zwakke eerste helft en toonden te weinig initiatief,” vertelt Wouter Jolie in Spits. “Tactisch was het niet best. We gaven veel te veel ruimte weg”. En daarmee doelt Jolie vooral op de 3-1 van Steven Ebbers. De spits van Amsterdam werd helemaal vrijgelaten in de cirkel en kon gemakkelijk met zijn backhand uithalen.

“Die 3-1 nekt je natuurlijk”, vertelt coach Smolenaars na afloop van de wedstrijd. “Individueel en als team hebben we te weinig kunnen brengen”.

Maar ondanks de nederlaag is er volgens de Oranje-international geen reden tot paniek. “Dit is de eerste verliespartij in reguliere speeltijd van de tweede competitiehelft. We gaan deze wedstrijd goed analyseren en dan lekker thuis tegen ze spelen. Maar het is wel duidelijk dat we dan een stapje extra zullen moeten doen dan vandaag.”

Zaterdag 28 mei om 13.00 uur is de return, maar dan op Bloemendaal.

Bron: Spits

Comments (1)

  1. En qua keeperswerk ook niet..! Hup, Jaap!!

Reageer