Jonker, Brigitha en Zeevenhooven dit seizoen niet meer in actie – Hoofdklasse Hockey Nederland

Jonker, Brigitha en Zeevenhooven dit seizoen niet meer in actie

Amsterdam kan de rest van het seizoen geen beroep meer doen op Kelly Jonker, Leiah Brigitha en Judith Zeevenhooven. Vanwege blessures komt er voor het drietal een voortijdig einde aan het seizoen meldt de club op de website.

Jonker is bezig met revalideren van een schouderoperatie. De spits had een scheurtje in het gewricht opgelopen en is inmiddels onder het mes gegaan. Jonker hoopt het EK in augustus te kunnen halen. Ook voor Brigitha komt het seizoen eerder tot een einde dan gehoopt. Ze is nog steeds herstellende van een scooterongeluk en gaat met kleine stapje vooruit.

Opnieuw kruisbandletsel Zeevenhooven

Voor Zeevenhooven zijn de druiven zeer zuur. Net teruggekomen van een zware blessure scheurde ze afgelopen donderdag tijdens de training voor de vierde maal haar kruisband. Zeevenhooven maakte onlangs haar rentree bij Amsterdam na negen maanden revalidatie. Met een donorpees hoopte ze weer op topniveau te kunnen hockeyen.

Door de blessures heeft coach Rick Mathijssen reeds Noor de Baat aan de selectie van de Amsterdammers toegevoegd.

Comments (1)

  1. Veel respect voor Zeevenhooven met haar herstel maar die moet helaas stoppen met hockey. Knieën worden zo kapot gemaakt en die krijgt knieslijtage binnen 15 jaar als ze zo doorgaat. Erg sneu voor iemand die zo hard ervoor heeft gewerkt.

Leave a Reply