Kai de Jager stopt na dit seizoen bij Kampong als assistent

Kai de Jager gaat na dit seizoen niet door als assistent coach van Kampong Heren 1. Beide partijen hadden de intentie om de samenwerking door te zetten, maar hebben geen overeenstemming weten te bereiken voor komend seizoen.

De functie van assistent-coach bij het vaandelteam zal vanaf komend seizoen inhoudelijk veranderen en anders worden vormgegeven hetgeen helaas niet past bij de ambitie van de Jager. De Jager gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging als hoofdcoach of als assistent in Nederland en blijft dit combineren met zijn rol als assistent-bondscoach van Ierland.

Nieuwe uitdaging

Kai de Jager: “Ik heb het geweldig gehad bij Kampong en ben trots op wat we hebben bereikt. Het team en de staf ga ik komend seizoen zeker missen, maar ik kijk ook weer uit naar een nieuwe uitdaging. Komende maanden gaan we er alles aan doen om het maximale te bereiken dit seizoen”.

Hoofdcoach Alexander Cox zegt over het vertrek van zijn assistent: “De samenwerking met Kai en de interactie met het team is erg prettig en verloopt uitstekend. Dat heeft geleid tot de resultaten van de afgelopen twee jaar. Kai is een echte vakman met veel kennis en ervaring, dus ik vind het erg jammer dat we niet samen verder gaan na dit seizoen.”

Reageer