Kampong lanceert App

SV Kampong Hockey heeft afgelopen zondag de gratis Kampong Hockey App gelanceerd. Als eerste hockeyvereniging in Nederland introduceert Kampong met de app een nieuw communicatiemiddel, waarmee de vereniging haar leden, ouders, vrijwilligers, supporters, sponsors en partners met elkaar en met de vereniging verbindt. Tijdens de rust van Dames1 tegen Laren zondag heeft voorzitter Kees Roovers de Kampong App in het bijzijn van de hockeypers officieel gedownload.
Met de Kampong Hockey App hebben leden op elk gewenst moment alle relevante verenigingsinformatie bij de hand, zoals nieuwsberichten, teaminformatie met onder andere het wedstrijdschema, de uitslagen, standen en routebeschrijvingen naar andere clubs. Ook is het digitale wedstrijdformulier beschikbaar via de app.
De Kampong Hockey App is gratis te downloaden voor iPhone via de App Store van iTunes van Apple. Binnenkort is ook de Android-versie van de app gratis beschikbaar in de Google Play Store.

Comments (11)

 1. Er is al maanden een app van HC Tilburg, gemsakt door een lid en niet vanuit de club. Kampong is dus niet de eerste club.

 2. Kampong kan beter wat aan dat ongezellige terrein doen, wat een treurige club zeg pronken met een App

 3. Nog beter zou zijn als ze de trainingscapaciteit voor de breedtesport eens zouden waar maken.Hoogvliegen met de topsport weinig doen voor die honderden die gewoon contributie betalen.Lekker volgend jaar naar Zeist.

 4. Of Phoenix of Shinty of Voordaan of Zwaluwen of SCHC of USHC.

 5. Het is weer zo ver; het bashen van Kampong bij elk nieuwsbericht wat er verschijnt…

 6. @rodierodie

  Misschien omdat het ook zo,n nare en ongezellige club is

 7. @Rodierodie

  Natuurlijk is het weer zover!!!! Deze club is kapot gemaakt door mensen die de leiding van de club namen omdat dat zo goed stond op hun CV. Van een gezellige familieclub is niks meer over, alles staat in het teken van de businessclub, het netwerken, de grootste willen blijven en het Ned. Hockeycentrum, een status bepalend clubhuis waar iedere sporter of je nu voetbalt, tennist etc. de komende jaren met een contributieverhoging voor op draait.Dus echt aan zichzelf te danken.

 8. even on-topic, volgens mij zijn dit de eerste app’s (net als Alliance) die lisa intergratie hebben, of doen de app’s van de andere clubs dat ook al?

 9. Ik vermaak me eigenlijk meer dan prima op kampong!!

 10. @nerdie, arme jongen. Wat een kansloze club dat Kampong.

 11. @rodierodie

  heet je normaa niet Jan B

Reageer