Komend weekeinde EHL in Londen


Komend weekend zullen twaalf clubs uit Europa gaan strijden voor de volgende ronde van de Euro Hockey League. East Grinstead HC, de club uit Londen, is de gastheer tijdens deze (tweede) eerste ronde.
Bloemendaal is de enige Nederlandse club in deze ronde. Zij zitten met de Franse club Lille MHC en de Noord-Ierse club Lisnagarvey HC in de poule. Op vrijdag spelen de Mussen tegen Lille MHC en op zondag staan ze tegenover de Noord-Ieren.
Tijdens de eerste speelronde in Barcelona wist Rotterdam zich gemakkelijk veilig te stellen voor de tweede ronde. Amsterdam had een zwaar weekend en ging nog maar net door naar de knock-out fase.
Klik hier voor het hele programma van ronde 1.2 in Londen.

Comments (1)

  1. Moet allemaal geen probleem zijn voor Bloemendaal. De eerste wedstrijd is op papier nog de zwaarste. Taak om beide ploegen niet te onderschatten, zoals tegen Voordaan (en zie Amsterdam). Verder zorgen dat je geen blessures oploopt m.b.t. de wedstrijd tegen Amsterdam, volgende week. Mooi weekend voor teambuilding en het laten spelen van jeugdspelers (2e wedstrijd). Bloemendaal succes!

Reageer