Lankhout: "We gaan er met alles in wat we hebben"


In de aanloop naar het cruciale duel met Laren van aanstaande zondag, kijkt Paul-Robert Lankhout realistisch naar de situatie van Hurley.
“We hebben geen tijd meer om te wachten op de uitkomst van het proces. We zijn nu alleen nog met de korte termijn bezig. Het heeft nu geen zin om te kijken naar dingen die niet goed gaan, we kunnen ons beter focussen op dingen die 3 punten opleveren”. Met nog twee speelrondes te gaan staat Hurley laatste met 3 punten achter Laren, en heeft het daarna nog de lastige uitwedstrijd tegen Oranje Zwart. “Ik heb het team voorgelegd dat de laatste drie wedstrijden onze play-offs zijn, waarin we twee keer moeten winnen”.
De druk bij de Hurleyanen neemt dus toe, aangezien de vorige wedstrijd tegen Rotterdam nipt verloren ging. “Tegen Rotterdam zag ik al een verschil met de voorgaande wedstrijden”, vervolgt Lankhout, “maar zondag moet het in het Bos gebeuren”. Hij houdt zich niet bezig met de chaotische situatie bij Laren. De ploeg stelde Donald Drost als interim aan, maar is nog niet zeker wie er tijdens de wedstrijd zal coachen. Lankhout: “Ze zullen zondag vast wel iemand op de bank hebben zitten, maar als ik me ook nog bezig moet houden met Laren, dan wordt het wel heel veel. Ik weet dat Laren goede spelers heeft, maar we houden ons met onszelf bezig”. Heel veel video kijken heeft volgens Lankhout dus niet zo veel zin meer. “We kijken aan het einde van de rit wel of het genoeg was om nog een toetje te spelen”. Dat toetje zou in het gunstigste geval zijn; spelen om lijfsbehoud in de play-outs.

Reageer