Lex Hoogeveen zoekt een kat en een club in het Amsterdamse Bos


Vanuit de dierenwinkel praat Lex Hoogeveen (24) over zijn hockeytoekomst. Eerder werd al bekend dat de behendige middenvelder uit Amsterdam zijn huidige club SCHC, zal verlaten. Hoogeveen wil vanwege zijn maatschappelijke carrière weer in het Amsterdamse Bos aan de slag. “Ik heb lange tijd niet geweten wat ik met mijn toekomst wilde maar daar ben ik nu uit, ik ga een opleiding volgen tot fitnessinstructeur”. Ondertussen heeft hij al een baan bij een fitnesscentrum in Amsterdam gevonden. “Het zal voor mij lastig worden om mijn werk met het reizen van en naar Bilthoven te combineren, dus wil ik dichter bij huis hockeyen.”
Hoogeveen, die in de afgelopen twee seizoenen is uitgegroeid tot een bepalende speler voor de ploeg uit Bilthoven wil met zijn toekomstige club graag meedoen om de prijzen. “Op zich sta ik lekker te spelen bij SCHC, alleen is het wel jammer dat de punten de laatste tijd een beetje uitblijven”. Hoogeveen heeft contact gelegd met Pinoké en Amsterdam maar weet nog niet zeker waar hij volgend jaar zal spelen. “Ik heb natuurlijk bij Amsterdam in de jeugd gespeeld, en dat voelt ook wel aan als mijn ‘cluppie’, maar we moeten nog even afwachten wat het gaat worden. Ik sluit niks uit. Waarom ik in de dierenwinkel ben? Ik heb last van muizen in huis, dus ik zoek een kat om dat probleem op te lossen.”

Comments (3)

  1. Denk gewoon dat je bij HIC komt, sexy lexie

  2. Didier Meijer zoekt ook nog een club in de hoofdklasse! Zaal international zou eigelijk de nieuwe corner moeten worden van Rdam nu de knoest weg gaat!

  3. Lexie, gewoon een jaartje eerder dan je gepland hebt weer terug naar HIC, lekker snoeien met die gasten die je allemaal zo goed kent.

Reageer