Lieke Stofmeel coach Union Dames 1 – Hoofdklasse Hockey Nederland

Lieke Stofmeel coach Union Dames 1


Foto: Jan Willem De Venster
De commissie tophockey van Union is er trots op om te melden dat Lieke Stofmeel vanaf seizoen 2012-2013 is aangesteld als trainer/coach van Union dames 1. Zij neemt het stokje over van Maurits Eikenhout.
Lieke Stofmeel, momenteel werkzaam als assistent trainer van Den Bosch meisjes A1 is geen onbekende bij Union. Zij speelde vrijwel haar hele jeugd en ook een aantal jaar als senior in de eerste lijns teams van de club in Malden. Daarnaast kwam zij in de hoofdklasse onder andere uit voor Den Bosch en NMHC Nijmegen. Ook kwam zij uit in Nederlands meisjes A, B en Jong Oranje.
Als coach was zij zeer succesvol met Union meisjes C1 waarmee zijn in een seizoen landskampioen werd, zowel in de zaal als op het veld. Tevens won zij met haar meisjes in dat seizoen de sportprijs van de Gemeente Nijmegen. Commissie tophockey van Union: “Lieke is een echte Unionist. Zij heeft laten zien een team te kunnen bouwen, technische ervaring heeft zij opgedaan op het hoogste niveau. Wij zijn erg blij met haar terugkomst naar Union!”. Arnoud Kappelle, waarmee Lieke ook al samenwerkte bij Union MC1 zal aanblijven als trainer.
Persbericht Union

Leave a Reply