Lieve van Kessel stopt assistent bij Pinoké

Lieve van Kessel is per direct gestopt als assistent-trainer van Pinoké. De sinds 2011 aangestelde spitsentrainer heeft het op dit moment te druk met haar privéleven en werk buiten het hockey

Pieter Offerman, voorzitter van de commisssie tophockey van Pinoké, laat het volgende aan Hockey.nl weten: ‘Op dit moment heeft Lieve wat behoefte om afstand te nemen. En als club hebben we daarin toegestemd.’

‘De combinatie van mijn andere werkzaamheden en mijn huidige privésituatie zorgt ervoor dat ik heb gekozen te stoppen bij het team’, vult Van Kessel aan. ‘Ik heb altijd al moeten schipperen met mijn tijd tussen hockey en alles wat ik daarbuiten doe. Daardoor heb ik hier geen tijd meer voor. Jammer, want ik heb met veel plezier training gegeven.’

Comments (11)

 1. Reactie verwijderd

 2. Jammer wel. Hadden liever Spee zien gaan..

 3. Op deze manier heeft Pinoké weinig plezier aan Spee. Staan op dezelfde plaats als 3 jaar geleden. Veel speelsters de revue gepasseerd en niet altijd even positieve pers. Zullen zich daar nog wel achter de oren krabben met de contractverlenging.

 4. Doet ie goed!

 5. – Jammer dat ze moet stoppen.

  – Wens de twee (met een klein jaloers oog naar Spee) veel geluk. Had deze Van Kessel niet net een kind?

 6. Reactie verwijderd

 7. Koen Overmeer

  Van mij mag dit forum wel gesloten worden. Het is nu roddel en achterklap,en als het waar is schendt dit de privacy van alle betrokkenen.

 8. Laten we niet alle vuile was buiten hangen. Het is hier geen roddelrubriek.

  Het is voor de partners altijd vervelend als dit gebeurd. Nog erger is het wanneer het in de media breed wordt uitgemeten en bediscussieerd.

 9. Sluiten deze thread! Nog erger dan RTL Boulevard! Zielige figuren die het nodig vinden om zaken die hen NIETS aangaan, aan de grote klok te hangen. Superzielig!

 10. Als de privé omstandigheden het hockey raken, kun je er best iets over melden. De reactie van sommige mensen op dit forum gaat echter wel heel ver. Maar kan de redactie eens vragen hoeveel zit met de eventuele rechtszaak van Klooster?

 11. Ik vind het vooral voor de partners en kinderen heel vervelend. Voor de aanstichters niet, als het waar is en dan ook nog eens al een jaar.

Comments are closed.