Lloyd Madsen blijft bij Pinoké


Lloyd Madsen blijft komend seizoen bij de Pinoké hockeyen. De Zuid-Afrikaan wist niet zeker of hij in Nederland wilde blijven omdat hij een baan aangeboden had gekregen in zijn thuisland. Pinoké en Madsen zijn er samen uitgekomen zodat hij uiteindelijk zijn nieuwe baan en hockey kan combineren. Hij zal de eerste seizoenshelft actief zijn voor Pinoké, het is nog niet zeker of hij de tweede helft ook mee zal spelen.

Comments (23)

 1. Matige speler

 2. Twee keer gelezen , maar begrijp ik het nu goed dat er een baan is in Zuid Afrika en dat hij speelt en traint in Amsterdam?????????
  Als dat zo is heeft Pinoke dan airmiles verzameld bij alle leden of komen die tickets uit de pot tophockey?

 3. Peter, Matige speler? Zou je dat aub willen motiveren en mij vertellen hoe vaak je hem hebt zien spelen?

 4. @mark, hele matige speler, een wekkertje niks mis mee maat hoef je geen buitenlander voor te halen

 5. Lloyd is absoluut geen matige speler… erg goede verdediger en waarschijnlijk gewoon in de basis bij iedere hoofdklasse ploeg….

 6. Hele matige speler hier hoef je geen buitenlander voor te nemen

 7. Daarom wilde Laren en Bloemendaal hem zo graag hebben. Matige speler

 8. @dehaas, je moet toch 16 spelers hebben hè

 9. @dehaas: deze speler is nooit in beeld geweest bij laren.. weet waar je over praat.

 10. @pietje, alle buitenlandse spelers van andere Nederlandse clubs zijn in beeld bij Laren. kunnen zelf niets verzinnen

 11. Wat weet jij ervan schear(weijde)? Je loopt niet rond op deze club, laat staan dat je uberhaupt ook maar iets weet over welke spelers er in beeld zijn geweest en welke niet. Kijk eerst zelf even naar die club van je, Arek Matuziak heeft eerst bij een andere Nederlandse club gespeeld en is toen naar schearweijde gegaan, jullie nieuwe ‘topaanwinst’ Llyod Norris-Jones heeft voor SCHC gespeeld. Nee die paki’s van vorig seizoen hebben inderdaad nergens anders in Nederland gespeeld, maar die waren zo slecht dat niet een club er ook maar 1 seconde over heeft nagedacht om die te halen. Van de buitenlandse spelers zijn in de afgelopen jaren zijn alleen Eli Matheson, Connor Grimes en Cris Seddon van andere hoofdklasse clubs gekomen maar deze wilde om verschillende redenen daar weg. Dus dat Laren niks zelf kan verzinnen slaat natuurlijk nergens op.

 12. @Pietje, mooi uit je tent laten lokken. ben helemaal geen Schearwijde fan, laat staan dat ik uit Zeist kom. De reden dat ze weg gingen bij de andere clubs was omdat Laren natuurlijk meer betaalde.

 13. @schear: noem jij het uit de tent lokken, ik noem het feiten benoemen en geen onzin roepen zoals jij doet.

 14. @Schaer, je klinkt nogal gefrustreerd.

 15. Schaer heeft natuurlijk volledig gelijk, bij Laren kunnen ze weinig anders verzinnen dan dure spelers halen.
  Net weer iets gelezen over 2 Australiers die de kar moeten trekken. Dan zit er iets niet goed.

 16. @John, en dat kan jij van achter je pc beoordelen?
  Dure spelers halen? denk je dat de Nederlandse internationals alleen voor consumptiebonnen spelen, rare teksten heb jij

 17. Ja, dat kan ik zo wel bepalen. Jij hebt trouwens ook gelijk, Nederlandse internationals spelen inderdaad niet voor consumptiebonnen. Dat heb je goed gezien, Inge.
  Maar waarom speelt er geen enkele Nederlandse international bij Laren?
  Of zou dat komen omdat ze altijd voor korte termijn succes gaan. Een batterij buitenlanders invliegen om één keer in die 4 jaar onder Oltmans play offs te spelen? En als de bondscoach thuis met het belletje rinkelt zijn ze ineens weg en blijft er eigenlijk maar weinig over. Ja, de play outs.
  En nu doet Laren precies hetzelfde! Want die Aussies gaan zich volgend seizoen lekker in eigen land op het WK voorbereiden, en niet in Laren, en zo blijft er ook volgend jaar weinig over.
  Dat is toch geen consistent beleid? Als ik een Nederlands international was dan zou ik ook voor een club kiezen waar het ieder jaar goed is geregeld, en niet eens in 4 jaar.

 18. @john, nee dat kan jij niet bepalen, het is jouw mening maar ook niet meer dan dat, ja waarom spelen bijna alle Ned dames internationals bij de top 4? misschien omdat dat steady hk ploegen zijn? misschien omdat die jaarlijks voor de playoffs gaan?
  volgens mij speelt Laren al een paar jaar geen playouts.
  De dingen die jij nu als voorbeelden aanhaalt, gelden natuurlijk voor meerdere ploegen met buitenlanders.
  Waarom spelen er nu een heleboel Ned internationals bij Kampong zou het misschien te maken kunnen hebben dat de Rabobank er veel geld inpompt?

 19. mooi he als iemand iets over Laren schrijft komen @inge en @pietje in de chat. zouden die ook betaald worden daarvoor, om het beleid van de club te verdedigen?

 20. Pietje en Inge Havenga

 21. Schaerweijde

  @schaer, ah daar ben hè weet met weer een nuttige bijdrage not

 22. @john,ipv normaal reageren kom je met deze armoedige tekst, je weet niks je zegt niks je bent van niks op de hoogte maar wel tof doen, jammer

 23. Volgens mij ging het hier over Madsen, en niet over Laren. Om als buitenlander in beeld te komen bij Laren hoef je niet heel bijzonder te zijn geloof ik, maar ik heb er niet zoveel verstand van, buitenlanders en Laren, behalve dat het er altijd veel zijn.
  Madsen is een uitstekende speler, en iedereen die hem regelmatig ziet spelen kan dat ongetwijfeld beamen. Rotsvast in de verdediging, staat als een huis, top. Daar heb je wat aan. En snel genoeg. Om maar een paar kwaliteiten te noemen.

Reageer