Luke Doerner nog scherp bij Laren

Dat er voor de hockeyers van Kampong en Laren weinig anders op het spel stond dan de eer, was zondag goed te merken. Laren had er iets meer zin in en won met 2-3.

Door deze overwinning kan de ploeg van coach Roelant Oltmans nog vijfde worden, maar na de play-offs die vorig seizoen werden gehaald voelt dat toch als een ongemakkelijke plek. Luke Doerner had zijn vizier op scherp staan. De Australiër speelde niet alleen een prima partij, maar maakte ook nog eens alle doelpunten voor Laren.

Voor Laren staat er al langer niets meer op het spel, maar de ploeg blijft wel winnen. Tegen Kampong was het wel te zien dat beide teams niets meer hebben om voor te strijden. Na een klein halfuur maakte Luke Doerner uit een strafcorner de eerste goal in het weinig aantrekkelijke duel. Hiermee was ook de ruststand bereikt. Na de hervatting maakte Joost van den Berg gelijk voor Kampong, waarna Doerner wederom raak schoot uit een strafcorner. Quirijn Caspers trok de stand weer gelijk. Wie anders dan Doerner besliste de wedstrijd in het voordeel van Laren, zoals gebruikelijk uit een strafcorner.

Bron: Gooi- en Eemlander

Reageer