Mannen Schaerweijde verrassen in Eindhoven – Hoofdklasse Hockey Nederland

Mannen Schaerweijde verrassen in Eindhoven

De hockeyers van promovendus Schaerweijde zijn de eerste speelronde in de Hoofdklasse begonnen met een verrassende overwinning op Oranje Zwart. In Eindhoven werd het 1-0 voor de ploeg uit Zeist.

In de eerste helft werd Schaerweijde onder druk gezet, maar tot een doelpunt kwam het niet. Schaerweijde deed echter prima mee met de nummer 4 van vorig seizoen. Uiteindelijk was het Muhammed Ateeq die met een sleepcorner in de 35ste minuut voor het enige doelpunt van de wedstrijd zorgde en de Zeistenaren een toch wel terechte overwinning bezorgde.

In een fysieke wedstrijd kregen Paul Maas en Joost Rademakers (foto) een gele kaart voorgehouden.

Bron: RTV Utrecht

Comments (6)

  1. Come on pakkkiiiii:)

  2. Van Oostduin

    Las ergens – hockey.nl meen ik – dat Schaerweijde degradatiekandidaat zou zijn. Nog een beetje prematuur lijkt me.

  3. Knap van Schaerweijde maar laten we het wel in perspectief zien er is een karrevracht aan ervaring vertrokken uit Eindhoven, tevens het gemis van Balestein en. Vd Weerden dan is het lastig dit alles op te vangen,denk trouwens dat het voor OZ nog een knap lastig jaar kan worden.

  4. @ Jan…….

    Perspectief…. JA!!! hahha ik zeg gewoon een goede overwinning van onze Jongens!!

  5. @Alex, ik heb met beide teams helemaal niets en feliciteer Schaerweijde ook met de mooie 3pt, alleen is het wel een heel erg uitgekleed OZ dit seizoen dat bedoel ik dus met het in perspectief zien, maar dat het knap is van Scherweijde dat is zeker.

  6. Laten we wel wezen… dit was gewoon een wedstrijd op niveau overgangsklasse van beide ploegen qua tempo en hoeveelheid technische foutjes. Knappe en verdiende overwinning voor Schaerweide dat op basis van inzet en felheid terecht de drie punten pakt, maar het was gewoon een complete offday van OZ (uitgekleed of niet)dat klaarblijkelijk nog dacht met een oefenwedstrijd bezig te zijn.

Leave a Reply