Mark Noë geschorst wegens cannabis gebruik

Lange tijd gingen er al geruchten dat de middenvelder Mark  Noë positief getest was. De Telegraaf schrijft dat de toenmalige speler van SCHC vorig seizoen om die reden drie maanden langs de lijn stond.

Comments (37)

 1. Benieuwd of er meer gevallen boven tafel komen.

 2. De huidige coach van Bloemendaal was iig een trendsetter…die werd in 1999 als positief getest op het gebruik van coke en voor 3 maanden geschorst.

 3. Reactie verwijderd

 4. @gerrit. gaat nu allemaal uitkomen .. kwestie van tijd. druk op de bond wordt te groot

 5. Reactie verwijderd

 6. Redactie verwijderd

 7. @next, wat een kansloze reactie

 8. Next, dat lijkt me niet. Hij heeft de OS gespeeld, daar zijn ze streng met where abouts. Laten we niet iemand vals beschuldigen.

 9. De deskundigen onder ons zeggen dat de drugs die Jesse gebruikt heeft zijn hockey prestaties niet verhoogden !!! Laten wij van een mug geen olifant maken. Zo typisch Nederlands wanneer iemands hoofd boven het maaiveld uitsteekt. Goed om te lezen hoe de voorzitter van Pinoke op deze zaak reageert ! Naief en ondoordacht maar daar houdt het mee op !!Jesse, veel sterkte , ik laat jou in ieder geval niet “vallen”.

 10. @Diederik, heb ik ze nergens horen zeggen, sterker nog mentaal kan het je prestaties wel bevorderen.

  Dus zeker geen mug en olifant verhaal, gewoon oliedom en terechte gestraft.

 11. Reactie verwijderd

 12. Ga niet zomaar namen van spelers neerzetten aub..

 13. Reactie verwijderd

 14. Goh,

  HKH.nl pleegt censuur terwijl juist hier het dopingballetje is gaan rollen.

 15. Heel terecht dat ze een aantal reacties verwijderen. Je mening geven prima, maar ongefundeerd hier namen noemen is niet juist.

  Wil je lekker verklikkertje spelen, dan neem je maar contact op met de bond of stuur je jouw beargumenteerd verhaal op naar de redactie, zodat er ook wat hoor en wederhoor plaats kan vinden. Hier mensen schaden van achter je computertje is wel heel laf.

  Dat de personen op deze site steeds meer reageren alsof ze op voetbalzone zitten wil niet zeggen dat de redactie dat maar moet toelaten.

 16. doe dat dan wel consequent dus als scheidsrechters bij naam afgezeken worden laat dat dan ook niet toe…

 17. geeft de redactie nog tekts en uitleg over wanneer en waaarom Jesse Mahieu we is.

  Of treden we hier definitief toe tot de categorie Argentinie, bouterse, zuid Afrika etc etc etc.

 18. @redactie, lekker boeiend om te weten wanneer hij weg is gegaan bij HKH.

 19. @redactie, lekker boeiend om te weten wanneer en waarom hij weg is gegaan.

  Denk dat er vele male boeiender onderwerpen zijn om over te praten

 20. Noe had beter prestatieverhogende middelen kunnen gebruiken…

 21. Waarom komt deze wel naar buiten en een aantal grotere en belangrijkere spelers niet?

 22. Noe vindt het geen mega-ernstige zaak, maar durft het niet tegen zijn ouders te vertellen en vindt dat hij zijn geloofwaardigheid verliest …

 23. Dat de redactie de reacties verwijderd die gaan over ene blonde reislustige krullenbol dat wil wel zeggen dat de geruchten kloppen.

 24. @plien. Niet alleen de blonde reislustige krullenbol is betrapt, ook de kortharige nederlandse/argentijn heeft een vrij briefje gekregen van de bond. Lees NRC next vandaag. HkH krijgt overigens opdracht van de bond om de berichten te verwijderen….doofpotttt

 25. Heerlijk dit, krijgen we zo ook echte Adriaan Mutu tjes in het hockey.

  Gelukkig spelen we op kunstgras, anders hadden lijnen elke week opnieuw getrokken moeten worden 😛

 26. blonde krullenbol

  dus als ik het goed begrijp gaat het om zeker 3 heren die betrapt zijn om coke etc?
  En hoe zit het met de dames? Wordt daar nooit iets gebruikt? ik vind het wel verdacht dat van As en Polkamp opeens niet mee gingen met Oranje naar Zuid Afrika, onder het mom van ´vakantie nemen´. Is er weer een affaire in de doofpot gestopt? Hoe zit dat??

 27. De goede en die andere gingen ook al op reis

  iedereenisverdacht.nl

  En die Maartje Paumen, gevalletje L Amstrong ;)?

  Het begint echt een heksenjacht te worden

 28. wie is de ”hockey”mol

  Johan Wakkie

 29. Redactie Hoofdklassehockey.nl

  Hkh is een onafhankelijke site en laat zich door niemand en door geen enkele instantie influisteren dus ook niet door de bond.
  Wanneer de redactie reacties censureert is dat uitsluitend gedaan omdat de reactie kennelijk zeer beschadigend kan zijn voor een persoon of de reactie niet strookt met de hoffelijkheids voorwaarden die wij graag in acht genomen zien.

 30. Voor 3x gesteld:

  Geef dan eens uitleg waarom en wanneer Jesse Mahieu weg is.

  En nog belangrijker wie zijn julie en waar sta je voor.

  Staat nergen vermeld!

 31. Vraag me af waarom de beschuldigingen van Jesse Mahieu niet werden verwijderd toen nog niet bekend was dat hij wat had gedaan…maar bij FE en VV wel. #klassenjustitie?!

 32. wat een treurige valse beschuldigingen! lekker mensen zwart maken, terwijl het niet op feiten gebaseerd is. Er zijn lijsten van sporters/ hockeyers die op doping zijn betrapt…..laat iemand die controleren en dan komt de waarheid boven.

 33. @redactie, totaal onbelangrijk, laten we ons bezig houden met belangrijke onderwerpen.

 34. Volgens mijn info is Mahieu sinds augustus niet meer werkzaam voor deze site vanwege andere werkzaamheden

 35. Ik geloof nie dat deze jongen 1 trekje heeft genomen van de joint. Deze hijs is namelijk binnen enkele uren alweer uit het lichaam verdwenen. Het maakt zijn verhaal er niet beter op en hem zelf onbetrouwbaar. 1trekje?? Laat me niet lachen. Na dit interviewtje mag de strafcommissie het dossier van mij heropenen en/of de ware aard naar buiten brengen!!

 36. Mark Noë is nu niet echt van het hockeytechnisch kaliber wat het zich kan permitteren dit soort stommiteiten uit te halen.

  Hoewel ik vind dat deze pretdrugs niet onder doping vallen, is de voorbeeldfunctie die deze speler heeft richting de jeugd zeer zwak. Terecht dat hij zich schaamde. Bizar dat hij het afzwakt. Vooral de voorbeeldfunctie die hij heeft en de positie in de hoofdklasse spelen hierbij mee.

 37. ik vind het een beetje jammer dat niet alle namen in één artikel worden gepropt. Zouden we gelijk van dat gezeur afzijn.

  Schorsingen voor deze dope vind ik onterecht. Dat er nu een paar mannetjes uitgevist worden ook.

  Dat ze even op hun flikker hadden moeten krijgen, ja. Maar dit gaat m.i. helemaal nergens over.

  @Frans, ben het met je eens dat er een groot aantal hoofdklasse spelers niet op het niveau zit dat je zich misstappen kunnen permiteren. Je geeft een mooi voorbeeld met deze Mark Noë. Maar we moeten het wel even normaal houden…

Reageer